Pai nu mai fa foamea la scoala :)) mananca de dimineata si ia.ti un fruct sau sandwich la scoala. E bine ca faci sport, pai nu ti.as recomanda la varsta ta sa ti regim mai bine nu mai manca dupa ora 18 jum. si mananca mai mult la pranz. http://www.slabire-sanatate.ro/articole/slabire.php
Daca totusi vrei sa ti regim uite aici un site: http://www.calivitavelcu.ro/cure-de-slabire.html
Ps: Ai grija sa nu slabesti prea mult ca o sa iti apara vergeturi!
Succes:)!
Mananca odata cand te trezesti, o data la pranz si o data seara (daca te trezesti la 10 mananci pe la 14 la scoala sau unde stii atunci daca te trezesti mai devreme la pranz si seara mananci pe la 17, 18 si dupa aia bei doar apa sau sunt ceiuri pentru silueta se gasesc la magazin)seara si dimineata fa exercitii ca abdomene, genoflexiuni, flotari etc...jokking
Of, of, of. Cel mai bine incearca sa iei toate cele trei mese importante ale zilei insa sa nu mai "gusti" cate ceva intre ele.
Si in paralel poti practica un sport(nu neaparat sala). Poti incerca inotul. Arzi caloriile cum nu ai mai vazut si pe deasupra iti mentine si corpul sanatos(cica face bine la inima).
Numa bine
Am mai dat sfatul asta multor fete, alergarea este cea mai buna, eu am facut atletism vreo 12 ani si stiu bine ce zic, nu exosta modalitate mai simpla si mai sanatoasa de slabit decat alergatul, alergatul controlat, du te la un club inscrie te la atletism si zii instr de acolo ca vrei sa slabesti sunt sigur ca o sa ai rezultate pe cantar din prima luna, cat despre mancat, mananca cum te ai obisnuit eu consider ca asa e cel mai sanatos, cand ti e foame mananc
Incearca sa nu mananci in excces si nu dupa ora 17:00.eu mananc ultima masa la 17:30 si am 43 de kg si 1.63 inaltime, incearca ca si la scoala sa mananci deoarece cand vei ajunge acasa nu vei mai avea asa pofta! aaa si am uitat FARA CIOCOLATA!
Si eu patesc la fel cand vin de la scoala la 18:00 mananc ca sparta si eu am 1.55 si 40 de kilograme si vreau sa slabesc putin:d
Eu intr-o saptamana de cantonament cu 2 antrenamente pe zi, alergari pe munte, 8 km etc. am slabit vreo 3-4 kg...
Pai iti recomand cea mai simpla cale pe care o stiu eu:
1. Tine cont de mesele zilei. Ia o masa de dimineata una la pranz, la 16:00 ( sandvis la scoala) si seara inainte de 20:00. Recomandat ar fi ca ultima masa sa fie la 18:30-19:00, dar ia-o usor, nu brusca organismul.
2. Daca esti la scoala de dimineata : Fa-ti un mic dejun ( o cana cu lapte si cereale integrale, sau o cana cu ceai si cativa biscuiti cu miere stafide si cereale ) intre 11:00-12:00 mananci un sandvis, cand ajungi acasa (presupunand ca-ti da drumul la 13:00 ) mai stai vreo 2-3 ore apoi mananci, iar daca mai simti nevoia inainte de 20:00 sa mai mananci, mananca dar nu mult.
3. Sala nu ajuta mereu, 30 de minute de plimbare in fiecare zi, adauga varza verde/rosie la mesele tale (sau ia pastile pe baza de varza verde, dar tinand cont ca nu vrei sa tii dieta.dar asta nu e dieta e ceva ce ar trebui sa adaugi in alimentatie:* Cere si sfatul unui medic, desi mie nu mi se pare ca esti supraponderala, la 1.50 si ceva si 49 de kilograme, grasima este normala)
Sportul fara dieta si dieta fara sport = nimic. Ideea e ca daca faci sport, il faci degeaba. Cu putina dieta faci totul. Nu e cine stie ce, cred ca stii si tu daca ai cautat : fara dulciuri, sa nu mananci dupa 19 seara, fructe, 2 litri de apa pe zi, fara zahar, sare. [ eu cred ca sunt usor de respectat ]
In cazul cu mancatul, exista 2 solutii.
1. Mananci putin si des
sau 2. Iti obisnuiesti stomacul cu mancare putina Adica poti sari peste o masa, sau in locul ei poti manca un mar sau nu stiu, sa reduci mancarea cu cate putin in fiecare zi Daca vrei sa slabesti 4 kg, e usor. In maxim 2 saptamani, daca te tii de ce ti-am spus ai sanse sa slabesti. Acum depinde de tine.
Poi eu am slabit 8 kg foarte usor si mananc absolut orice...am lasat bauturile carbogazoase si incerc sa evit putin grasimile. Sala nu te ajuta foarte mult daca vrei sa ai rezultate vizibile, atata timp cat nu ti o mica dieta. (doar daca vrei sa te menti)Incearca sa faci exercitiul acesta, este foarte bun:-x
http://www.youtube.com/watch?v=WQN1Y13GMkE
Exercitii din astea fac si eu la sala.
Yurisa întreabă: