| alexandraplay a întrebat:

m-am gandit la o poveste ascultand melodia kiss from a rose candata de cei din Pariu cu viata si vreau sa stiu ce parere aveti despre povestea mea:un barbat a gasit sub pamant un medalion cu ceas l-a luat si i la daruit prietenei sale el a vrut sa il puna la gat dar lantul ceasului era prea mic iar ea la desfacut si a incercat sa sil puna dar sia cerut scuze ca nu intra dar tot la pastrat stand si uitandu-se la ceas ii era din ce in ce mai dor de iubitul sau si ii era foarte rau. Inainte de a muri a scris pe o foaie:La mormantul meu sami aduci un trandafir sarutat de el iar cu un spin sati versi o picatura de sande pe mormantul meu...Te iubesc!

Răspuns Câştigător
| andraanamaria98 a răspuns:

E o idee originala. presupun ca vei mai baga putina actiune intre bilet si daruirea medalionului, pentru ca e nevoie! Dar ideea e una reusita! Te-as sfatui, pentru o reusita cat mai garantata, ca dupa moartea ei, de medalion sa se lege o poveste, prin care fata sa traiasca vesnic! Sa fie ceva magic... intelegi tu! Sper ca nu te superi pentru propunere!

2 răspunsuri:
| BluePage a răspuns:

Draguta, ai imaginatie, dar mi se pare putin melodramatica povestea asta.

| alexandraplay explică (pentru BluePage):

Asta e ideea daca o sa asculti melodia Sara si dima kiss for a rose o sa iti dai seama