Pai in primul rand el nu stia ca vrei sa il iei in Italia sau asa am inteles eu, 2 el te place mai mult decat pe prieten alui 3 eu cred ca ar trebui sa va cunoasteti mai bine c aniciodata nu o sa cunoasteti indeajuns de bine, 4 eu cred ca te cam grabesti ca vrei sa ii iei in Italia si sfatul meu este ca ar terbui sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei o hotarare asa importanta si depinde dac baiatul merita
El parca ti-a dat de inteles ca te place inainte sa-i spui ca-l duci in Italia, nu? eu asa am inteles! deci nu asta e motivul atunci! poate chiar e innebunit dupa tine, de ce sa nu-l crezi?! important e ce simti tu pentru el, nu se leaga o prietenie cand vrea doar unu', trebuie amandoi sa se placa! bafta!
In primul rand tu nu ai 14 ani. Ce s-a intamplat cu diferenta de 2 ani intre voi? Si ca totusi sa-ti raspund: nu te iubeste. Iar in Italia va putea merge oricand fara ajutorul tau. Pur si simplu este INTERNET si plictiseala e mare.
PS: Scrie mai ingrijit.
Se vede ede la posta ca e sincer nu vezi in continu iti spune ca te iubeste si vorba lui Messer el nu stia de la inceput ca o sal intrebi de Italia.
Cred ca nici el nu e foarte sigur... daca pe tine te place asa mult si te iubeste asa de rau atunci cum poate fi cu alta fata? avand in vedere ca e de abia la inceput, la o varsta frageda...nu e sigur de semntimentele lui!
Mai,din cate ma inteles eu,el nu stia de la inceput ca tu vrei sa il iei in Italia,nu? deci daca ti-a spus asta dinainte, doar sa aiba alt motiv, dar eu cred ca e sincer.FUNDA?