Sigur ca persoanele intalnite se vor uita ciudat si pot comenta negativ dar nu este nici o ilegalitate sa mergi descult.
Eu cred ca nu ar trebui sa-ti pese daca lumea se uita ciudat la tine pentru ca orice ai face diferit de sistemul lor de intelegere/credinta/fictiune, tot urat s-ar uita. Eu zic doar sa ai grija pe unde calci si daca faci asta, cu timpul pielea calcaiului se va intari si nu vei mai avea probleme cu cioburile adica atunci cand va intra un ciob, pielea fiind tare, il poti scoate usor. Dar asta poti realiza in cativa ani de mers desculta.
S-ar putea sa ai probleme sa nu poti intra in supermarketuri, acolo angajatii isi asuma multa riscuri lasand pe cineva descult deoarece daca ai vreun accident pe teritoriul magazinului se pot aplica diferite legi.
Sigur ca poti, o parte dintre ei te-ar ignora. Nu stiu ce sa spun despre restul cat de departe ar merge cu reacțiile.
Dar de ce cineva ar vrea să facă asa ceva?
Buna. Suna interesant. Pai daca excludem riscurile, ai putea, nu este ilegal sa mergi pe jos desculta, insa lumea s-ar uita ciudat la tine. Sfatul meu, suna frumos dar e inutil te poti rani. Dar e interesant cum gandesti.
Pai in mod normal nu ar trebui sa mergi desculta fiindca oamenii, mai ales fiind un oras cunoscut si bine populat, vor avea o parere mai negativa la adresa ta sau la statutul tau social (ori vor crede ca esti de pe strada sau in orice caz nu vor crede ceva de bine). Sunt curioasa de ce ti-ai dori sa mergi descuta avand in vedere si ca ai putea raci si te-ai putea rani la talpi.
Irina_8380 întreabă: