anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma plictisesc ingrozitor in ultimul timp, nu am cu cine iesi, vorbi caci prieteni nu prea am iar de fostul prieten m-am despartit de ceva zile.Intru pe facebook des da acolo nu-I viata.Ce ar trebui sa fac? Orce sfat e bine primit sau chiar o lista cu activitati! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Poti sa intri pe site-uri sa joci carti remi si alte jocuri, asa poti sa si socializezi, sa intri pe diferite site-uri, curiozitati de exemplu, sa citesti ceva online, sa faci poze, sa desenezi, sa modifici poze, desene, etc. sunt multe de facut. depinde ce iti place tie sa faci. sper ca te-am putut ajuta. un sf de saptamana frumos happy

3 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Fă-ţi un cont pe tumblr. big grin

| AndyLavy a răspuns:

Daca stai in casa nu cred ca vei rezolva ceva, iar pe internet nu stiu ce fel de prieteni iti vei face, daca esti mai sociabila, iesi pe afara cu rolele, si intra in vorba cu fete baieti, care se plimba sau mai stiu eu ce, si poate asa gasesti pe cineva care sa aiba ceva in comun cu tine. stiu ca e greu, dar asta e...prietenii nu ne cad din cer.

| AndyLavy a răspuns:

Eu cand ma plictisesc ies cu rolele, ascult muzica, ma uit la filme seriale, ma plimb, in oras, chiar si singura, ma mai uit prin magazine, chiar daca nu cumpar nimic. acum e cam aiurea ca ploua afara...