| unknown12345 a întrebat:

ma puteti ajuta? sad

Eu sunt in clasa a 6-a si nu stau prea bine la categoria scoala...si chiar nu stiu ce s-a intamplat ca in clasa a 5-a aveam multi de 10(am terminata anul media 9, 60)iar acum la teste iau mai mult 7 crying (mi-e frica ca s-ar putea sa ajung chiar si de nota 5 crying ) Imi puteti da si mie niste sfaturi ca sa invat mai bine la scoala gen:cand si cat sa stau la calculator, cu cat timp ar trebui sa invat inainte de un test etc...

Va multumesc din tot sufletul meu! Dau funda!(P.s Imi puteti da mai multe sfaturi pentru matematica? Fac meditatii, dar nu cred ca e de ajuns...)

1 răspuns:
| mariusQ a răspuns:

Pai depind eu invam bine si sunt tot pe clasa a 6-a si am inceput sa nu mai invat cand m-am dus la fotbal aproape toata saptamana. Vreau sa spun ca veneam de la scoala si-mi faceam temele repede si fugeam la antrenamente si nu mai invatam.
Ca sa inveti mai bine trebuie sa vii de la scoala, sa mananci sa te uitri la tv sau la computer sau chiar sa dormi o ora(eu nu fac asa ceva dati recomand)
dupa aceea iti scrii si chiar dupa aceea iti inveti 2 ore dupa care stai o ora la calculator sau faci alt ceva si dupa aceea iti mai repeti. Daca ai teza de exemplu iti inveti para pauze doar scurte ex (30 min). bafta