Foarte frumoasa tema. Pai poti sa zici ca este o oveste care se intampla la un regat unde locuia o fata foarte frumoasa si tanara si fericita...Totusi ea vroia sa fie tot mai bogata. In timp ce cauta ceva a gasit "cartea vesnica" sau cum vrei tu sa o numesti. In cartea aceea se gaseau toate secretele lumii. Stiind ca e foarte valoroasa, s-a grabit sa o deschida si a patruns in carte. Acolo ea era batrana si saraca si nefercita. Nu mai avea nimic din ce a avut si nu a apreciat. Apoi isi da seama ce a pierdut si incerca sa ajung inapoi in trecut. Sper sa te poti inspira de la povestea mea.
http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/
Ffff interesanta ideea ta...multumesc frumos:*,ti-as fi recunoscatoare daca ai mai continua putin, imi place cum gandesti, e ideea ta si sunt curioasa cum s-ar desfasura actiunea in imaginatia ta:*:*multumesc foartee mult:*UN AN NOU FERICIT! ast raspunsul tau si e asemenea continuarea basmului...
Mostrul din lacul de langa casa bunicilor de la munte
nu cred ca e cea mai insipirata idee, dar aceasta a fost prima care mi-a venit in minte cand am vazut lacul din poza avatarului tau. succes. LA MULTI ANI!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: