Sa stii ca excursia nu trebuie planificata, odata ce sunteti mai multi, distractia va veni automat, ca doar...e excursie! Sunt sigura ca voi, ca-ntre colegi, veti face glume, poze etc. Nu ai timp sa te plictisesti si-ti spun din proprie experienta! Am fost in multe excursii si chiar de durata, insa intotdeauna m-am distrat, prin simplul fapt ca sunt alaturi de colegi si suntem in gasca. Iti urez distractie placuta!
Pai nu stiu jocuri de tipul ceai mancat asera adevar sau provocare poate sa citesti...
Buna
mai poti sa: faci glume cu colegii,sa te uiti la tv( daca e autocarul doat), sa iti faci un ''jurnal de vacanta''si sa scrii in el,.si mai ales, sa te simti bine.si crede-ma, daca vrei mai multe idei, o sa mai aiba si ceilalti colegi ai tai.asa ca stai linistita ca nu te vei plictisi... FUNDSA?
Sa spuneti bancuri sau sa povestiti oarece... Eu de obicei cand merg in excursii sau ceva plimbari vorbesc cu persoanele cu care merg, ca asa daca nu vorbeste nici unu o sa va plictisiti. Distractie placuta :*
Pai daca ai un prieten, evident te saruti cu el. mananci, dormi, asculti radio, sau si mai smk va adunati toti si spuneti glume distractie placuta
marynamarynamartyna întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: