| Danielicious a întrebat:

Buna TPU.Maine ma duc la bunici si as vrea sa stiu ce pot sa fac. As vrea sa stau cu o prietena, dar nu avem ce face.Anul trecut ne-am plictisit ingrozitor.Nu vreau sa stam la PC, sau sa ne plimbam prea mult(e foarte cald). Ce ideei imi dati?

Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Poti chema prietenele la tine si organizati o bataie cu apa(cu furtunul sau baloane)laughing,daca vreti faceti si un picnic sau un gratar...hee heeFaceti plaja in curte,va bronzati si barfiti despre toate cele,va uitati pe reviste, ascultati muzica, va faceti unghiile etc.Dormiti una la alta si dati o pijama partysmug si faceti un maraton de filme de groaza-stati toata noaptea sa va uitati, faceti karaoke sau coregrafii pe muzica.

5 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Daca nu te joci la PC, inseamna ca aveti calculator. Si pe PC este dragut sa te joci, dar nu trei ore in fiecare zi rolling on the floor Ti-as recomanda un joc pentru PC care ocupa timpul rolling on the floor se numeste OurWorld si eu sunt la nivelul 58 numele OwElite Zoey x3. Se fac flow ca sa treci nivelul happy Sau jocuri pe afara. Leapsa, si daca sunteti in grup va puteti juca telefonul fara fir rolling on the floor

| Skylerx a răspuns:

Daca nu te joci la PC, inseamna ca aveti calculator. Si pe PC este dragut sa te joci, dar nu trei ore in fiecare zi rolling on the floor Ti-as recomanda un joc pentru PC care ocupa timpul rolling on the floor se numeste OurWorld si eu sunt la nivelul 58 numele OwElite Zoey x3. Se fac flow ca sa treci nivelul happy Sau jocuri pe afara. Leapsa, si daca sunteti in grup va puteti juca telefonul fara fir big grin

| adutzadragutza a răspuns:

Cititi ceva, ictati, dansati, ascultati muzicaawinking

| LiGhT015 a răspuns:

Puteti sa vb sau chiar daca este prea cald sa va stropiti cu apa big grinDD

| flor31 a răspuns:

Seara puteti sa iesiti mai multi (fete si baieti) si sa jucati carti dar cu pedepse, sa glumiti.