Numai nesimtiti
Oricum, daca as fii fata la 12 ani si ar venii sa zicem "prietena mea buna acasa", am iesii pe-afara sa discutam, sa ne ducem pe o terasa sa chemam pe bunica si cand vine seara sa intram in casa la mine, sa ascultam ceva muzica, sa ne jucam niste jocuri, sa ne uitam la un film si apoi sa o las sa doarma la mine noapte respectiva si apoi dimineata "o zii buna, hai ca mai vorbim pe mess" [desi nu sunt fata ] (da stiu, suna putin cam romantic in loc de ceva prietenesc dar e doar aparenta, de fapt e normal), da am fost de ajutor?
Buna!
Va puteti uita la un film sau sa cititi povesti de groaza.
Sa faceti poze
Sa faceti bratari [ale prieteniei]
Sa desenati
Sunt multe lucruri de facut daca esti creativ! Succes! Distactie placuta maine!
Pute`ti Lua PopCorn Sau Pizza. Pute`ti Viziona O comedie Va PUte`ti MAchia ..Sa va face`ti uncgile. Ascculta`ti muzica. Pute`ti FAce cateva farse unor prieteni Pt Amuzament. :X BAfta
Compuneti melodii..incercati sa faceti instrumente muzicale din carton. uitati-va la filme de groaza sau secvente pe youtube.
Bai Specimenule Bv Frumos sau Nu te MAi baga Asa aiurea In Seama Daca nu sti sa ajuti pe cineva nu Vorbi!
Stii sa citesti? Iti multumesc.
P. S:Ne-am jucat de multe ori de a Bibliotecara de a Farmacistele de a Fetele Mari etc... cam asa ceva imi trebuie :p
Stiu eu! Cel putin e distactiv cand fac asa ceva cu prietena mea.
Va filmati cu camera spunand Stirile Pro Tv si spuneti ceva nostim, orice. Sau va filmati stand pe o masa/in pat si dati play la o mel pe pc si dati din gura [playback pe o melodie]. E distractiv. Sper ca te-am ajutat.
Puteti sa :
Va uitati la un film comedie sau horror
Sa mancati popcorn
Karaoke
Concursuri de cultura, arta, desen
Farse la telefon
Unghiile sau eu stiu sa va fardati
Sa va machiati funny(de ex cu rimel pe la buze sau cv de genu )
Ascultati muzica
Sa faceti poze
Sa citit bancuri
Etc. sper ca ti-au fost de folos :* bafta
Puneti-va sa faceti karaoke si sa va filmati dar sa nu cantai perfect sa va prostiti si uitati-va la filmare si o sa fie amuzant! Jucati carti! Iesiti la inghetata! dati nota oamenilor care trec pe strada!
De-ti zic doua cuvinte cazi in cur! Va rog sa nu mai scrieti prostii!