| iubibirica a întrebat:

Buna TPU merg intr-o excursie de 3 zile ce lucruri, haine, mancare ar trebui sa imi iau as vrea o lista completa cel mai bun raspuns Funda+Vot. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| simomih a răspuns:

Depinde cat de departe pleci si unde vei fi cazata.In principiu ar trebui sa iti iei si hai subtiri:gen tricouri, maeiuri si o fusta, o pereche de pantaloni scurti sau o fusta; dar si ceva mai grosut gen o bluza. o pereche de pantaloni lungi, eventual o gecuta..cu vremea asta nu se stie.Pt 3 zile..nu iti trebuie un bagaj prea mare: 2-3 tricouri; o bluza; o rochie; o pereche de pantaloni scurti si o pereche de pantaloni lungi+o gecuta+ lenjerie intima si sosete mi se par suficienti.Cred ca trebuie sa iti mai iei:sapun; pasta +periuta de dinti; prosop fata +prosop corp,piaptan; eventual un parfumel, o pudra.Iar de mancare iti recomand:sandwich, iaurt; fructe(banane, mere)ceva usor si care sa nu se strice; eventual covrigei, alune+apa.Mi se pare suficient pentru. 3 zile, oricum presupun ca veti manca si acolo. Sper sa te ajutehappy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de ce vreme este afara: poti sa iti iei 2 perechi de blugi, pantaloni scurti pentru ca nu stii cum o sa fie vremea cateva tricouri de schimb si niste plovarase sau bluze de trening, si cateva accesorii cum ar fi: bratari, cercei, lanticuri, clame, arici de par. Nu iti lua extrem de multe haine pentru ca este vorba de doar 3 zile si ca mancare as spune sa iti iei sandwich-uri, pizza la pachet, ceva dulce: clatite, gogosi ciocolata happy