Bună, părinţii tăi, nu cred că te numesc chiar aşa direct, probabil ai dedus din intuiţia ta, după părerea mea, fantomele există într-un fel ( doar o opinie personală ), nu e cazul să faci niciun preinfarct, nu o să ţi se-ntâmple sub nicio formă la o vârstă aşa de fragedă să-ţi stea inima, fantomele după părerea mea sunt doar suflete chinuite ce nu şi-au trminat " ciclul pe pământ " nimeni nu ştie dacă ele ne sperie intenţionat sau ne sperie doar felul lor de-a "exista", eu zic să priveşti toate astea cu indiferenţă şi să numeşti aceste fenomene " senzaţii tari ".
Exista numai daca tu vrei sa existe. Ca si Mos Craciun, de ex. L-ai vazut vreodata pe Mosu' in realitate? Doar in desene, filme, poze. Asa si cu fantomele, vampirii, varcolacii.
Si mie mi-e frica de chiestile astea dar nu exista
De cand ma stiu mi-e frica cand ma uit la filmele de groaza.
Sau cand sunt singura si e intuneric am impresia ca ma urmareste cineva.
Dar cu toate aste NU EXISTA. E un fel de imaginatie a subconstientului nostru.
Succes cu frica.
Sper sa iti treaca.
Eu cred. O sa ma faceti nebuna, dar cred. Nu pot zice ca nu imi este frica. Cand ies singura noaptea afara imi este ceva frica. Vad ca tie chiar iti este frica. Fantomele sunt niste spirite care nu si-au gasit locul si nu au trecut de lumea noastra.Vampiri?! In niciun caz nu exista asa ceva. Ca sa nu-ti mai fie frica nu stiu chiar ce sa faci...Bafta!
Uite am 10 ani si spunand sincera si mie dar nu mereu este o teama care ni se va lua de curand nu e chiar nimic e o copilarie serios dar sa nu iti vina ca nu exista
Am 12 ani si ma sperii cand ma uit la filme, insa nu cred in existenta "fantasmelor" pentru. ca sunt doar niste mituri, filme, clipulete, poze editate etc.
Eu iti propun sa te uiti la un film de groaza pana la sfarsit... fara sa schimbi... iar a doua zi o sa vezi ca nu exista fantome, vampiri etc(asa am reusit si eu sa trec peste asta)
Asa ceva nu exista ...de fapt se spune ca au existat in mitologia greaca sau egipteana, dar acum nu mai sunt cu sigutanta ele sunt doar niste fobii. incearca sa nu te mai gandesti la ele si daca tot te gandesti incearca sa faci in asa fel incat sa fii mai puternica ca ele! Succes
Mie imi e frica de fantome de fac pe mine, am 12 ani, ele exista, dar nu sunt facute din materie si nu ne pot atinge, pentru ca cel putin un inger te pajeste mereu. Si chiar daca te-ar atinge, nu simti, nu nimic... Roaga-te la Dumnezeu la culcare, la masa(inainte de a incepe), de dimineata si o sa-ti treaca, e doar o alta fobie... Bafta si mult noroc, si nu uita ca tot timpul cineva te pazeste!
Am vazut o fantoma in baie dar era mamaia in halat alb de baie
Criss_1962 întreabă: