| TheCritic a întrebat:

N-o fi ea categoria potrivita insa as cam vrea sa fac o reclamatie catre Stela insa inainte as vrea sa aflu si parerea voastra.Pe site au aparut diverse reclame:marirea p*******i, cum sa slabesti 4 kg in 48 de ore, etc.Nu mi se par prea potrivite reclamele pe acest site deoarece, aici sunt si copii mai mici.Sa fim seriosi, sunt pustoaice de 10-12 ani(nu's cu mult mai mare dar...) ce isi aud mamele plangandu-se de silueta sau mai sunt si mame "cu prea putini neuroni activi" ce le cearta ca mananca prea mult, ca sunt grase, obeze si sa slabeasca, iar cum accesul se face usor pe diferite site-uri din zilele noastre, cine stie ce le mai trec prin cap mostenitorilortongueAsa ca Stela, te rog sa blochezi reclamele, stiu ca se castiga bani din asta dar sa fim seriosi, esti moderator si exemplu pentru multi dintre noi, daca nu tu direct, prin site-ul pe care il administrezi.Multumesc si sper ca si alti utilizatori sa ma sprijine.

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Totusi e bine ca iti exprimi parerea, ai mult curaj.
Adevarul este ca TPU s-a schimbat.
Eu am cont de vara trecuta de prin august.
Atunci nu erau nici atatea reclame, nu erau nici intrebari despre tema la mate sau daca raman insarcinata ca am facut sex cu matura.
Eu imi doresc foarte mult sa fie din nou intrebari bune pe TPU.
Acum doua minute am cautat pe prima pagina niste intrebari la care sa raspund dar nu aveam din ce sa aleg.
Numai intrebari de Biberon, Cyrus sau Metin 2.
Sper sa se schimbe TPU, in bine, desigur.

10 răspunsuri:
| SeniiiOritta a răspuns:

Pai. Sa speram ca Stela v'a accepta. Daca nu. Asta este straight face Eu incerc sa sprijin pentru ca nu sunt doar copii intre 10-12 e cam de la 7-12 ani
Si chiar sunt si fete care nu se gandesc la chestia asta.Si nu intre 7-15 ani chiar si mai mari care nu se gandesc. Iar cum vad pe internet se gandesc ce e anumitul lucru, incearca sa slabeasca si tot mai slabe vreau sa devina, pana ce de la grase, li se spun slabe.
Eu te sprijin. Ar fi bine sa facem ceva daca nu accepta Stela. Ca de exemplu sa nu mai postam happy Sper ca accepta.
Pupici :*:* tongue!

| CristineDelaruss a răspuns:

Sunt cu tine. Nici mie nu imi plac.
Am 13 ani dar nici eu nu'mi "cuceresc iubitul cu tinute sexy". TPU a fost altcumva. O vreau pe Raluca inapoi! La ea nu erau reclame, nu era nimic. Nu erau nici tampiti care sa intrebe cat e ceasul si unii sa le raspund cu ceasul p****. Hai pe bune. TPU s-a schimbat in rau. Acum dati'mi cate "stupid"e vreti dar eu nu'mi schimb parerea.
Foarte multi parasesc site'ul din cauza campaniei. Ei bine, cea care a inventat asta o felicit! Omanei care se cred mari distrug TPU. bravo! [nu ma refer la tine ]

| Artemisia a răspuns:

Buna.

Pe mine nu ma deranjeaza reclama de slabit, de fapt eu nici nu am observat-o.
Pe mine ma deranjeaza ca se fac reclame la rochii de pitipoance, daca din greseala dai click se deschid vreo 4-5 ferestre.
Asta este, ce sa facem, viata nu e dreapta.

| Robert a răspuns:

Nu ma deranjeaza reclamele.Asa mai aflu cum pot avea un abdomen plat.laughing.Si uite ca acel copil inteligent de care spui tu numai de aici se informeaza de pe TPU.Aste e prea, prea.E internetul plin de reclame care mai de care.

| TheCritic explică:

Da TPU! Sunt tot felul de reclame si va dau dreptate.Nici eu nu ascult astea pentru ca WTF! 4 kg in 2 zile... minciuni, si se castiga foarte-foarte bine din reclamele de genu' insa iti cam patezi site-ul cu din astea.In partea stanga a monitorului imi apar:
-Scapa de Kg in Plus:7 plante care topesc kilogramele Pana la 16 kg in 40 de zile.
-Slabeste 7 kg in 3 zile:8 metode care Topesc Pana la 15 kg in 26 de Zile, Mancand 6 mese/zi
-Plasturele pentru slabit:care a innebunit America acum si in Romania
-Vrei Un Abdomen Plat?:3 Pasi Pentru Un Adbdomen Perfect, Pierde Grasimea De Pe Burta Rapid!
Cum naiba sa faci asa ceva?!?!?! Avem prieteni de familie nutritionisti si mi-au spus cam toti acelasi lucru.Ca nu poti sa te infometezi,intr-adevar slabesti insa te infometezi pana ajungi la kg dorite si apoi bagi in tine ca un porc ingrasandu-te pe masura zilelor pierduce cu stomacul lipit ce coloana vertebrala,iarasi slabesti,acum si mai mult, devi anorexic/bulimic, corpul nu mai primeste alimentatia si mori.

| TheCritic explică:

@KryssyCullen:
Asta e partea a2-a.Sa fim seriosi, hainele alea sunt pentru cei ce nu vad. Sfat:puneti-va ochelari.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sincer suntem obligati sa vedem asta.O sa mi se blocheze contul dupa acesasta intrebare, dupa acest strigat de ajutor insa nu suntem obligati sa inghitim aceste reclame si, din cate imi amintesc suntem o tara unde avem dreptul de a alege.Multumesc pentru cei ce sprijina...

| TheCritic explică:

@robert-nu am spus ca numai de aici se informeaza.Am zis ca se pot informa si de aici.Nu cred ca atunci cand vei avea copii si vor descoperii un site in genu' si vor incerca sa se infometeza ca sa arate ca nenea sau ca tanti din poze(photoshopu' lui de photoshop)si sa fie si ei vedete o sa iti convina.Ori cat de bine ti-ai educa un copil, la un moment dat are scapari si e o varsta predispusa acestor curiozitati.

| Robert a răspuns:

The Critic tu ai spus.Ai dreptul de a alege, esti libera.Nu te pune nimeni sa dai click pe ele sa vezi ce se ascunde in spatele lor. Daca e bau-bau, ce faci? Intra copilul acela de 12 ani si comanda acele pastile cu cardul lui masa, ca masa e deprimata ca e grasuta...amuzant scenariu.De cat sa ne plangem mai bine ne-am educa/prevenii copiii in legatura cu ce le da viata nu cu ce reclame sunt pe site.

| TheCritic explică:

@KryssyCullen:vezi ca ai uitat sa pui lectiile de vrajitorie, copiii care vor sa isi omoare fratiorii inainte de a se fi nascut(fratiorii) si mamele ce nu mai au timp de sotii lor pentru ca au un biet copil pe care la 8 ii expediaza la gradinita/scoala si ii mai preiau pe la 3-4.Sunt de prin vara anului 2010 pe TPU si am fost un timp inactiva insa am realizat ca s-a schimbat.Repet ca nu port ura nimenui si am facut doar o propunere exprimandu-mi punctul de vedere sincer.
@robert-vei primi voturile pozitive pentru ca ai avut curajul sa impartasesti cu noi gandurile tale referitoare la reclametongue

| Artemisia a răspuns:

@TheCritc Aaaa...de alea am uitat LOL.