| Florinnaa a întrebat:

Buna TPU.niste sfaturi de adormit repede? Nu pot sa dorm deloc, ma culk pe la 3-3:50, dar nici atunci nu pot dormi, si simt ca cineva e in camera cu mine si se uita la mine.thinking

6 răspunsuri:
| MariaO a răspuns:

Buna!
Iti sugerez urmatoarele lucruri:
-bea un pahar de lapte cu miere inainte de culcare
-fa un dus fierbinte
-nu manca chiar inainte sa te culci
-citeste macar cateva pagini dintr-o carte, inainte e culcare
-cumpara-ti o lampa de veghe( din acelea mici pe care le bahi in priza si lumineaza camera), astfel vei scapa de senzatia ca e cineva in camera
Bafta!

| Lala20 a răspuns:

De la Rev nici eu nu mai pot adormi decat pe la 2.straight face si nu am idee de ce! Am auzit ca cica laptele cald te ajuta sa adormi, dar eu am baut si tot nimic! Azi noapte pe la 11-12 - ascultand muzica la casti - am auzit ca si cand ar fi batut cineva de 3 ori in geam si am crezut ca fac infarct acolo! laughing Deci n-am idee ce am putea face, exceptand somniferele!

| Balboa a răspuns:

Pai nu te mai uita la filme de groaza si nu mai bea cola dupa ora 17:00, incearca sa fi calm si sa nu te mai enerveze nimeni si nimic. pe parcursul zilei fa mult sport si miscare pentru a devei mai oboit si vei adormi mai repede [+ ca sportul te mentine in forma] sper ca ti-am fost de ajutor si bafta happy

| Kayle a răspuns:

Crezi ca ai fantome in casa? happy

| vεηiη a răspuns:

Cheama popa laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. Poate te uiti prea mult la filmele de groaza sau te sperii de zgomotele din casa. Nu exista fantome sau ceva de genu.