| Chrysstian a întrebat:

Nu mai am incredere in niciun dictionar de limbi online, voi ce dictionar online mi-ati recomanda?; stiu ca fiecare dictionar are si greselile lui pentru ca asa a fost proiectat si face parte din software-ul cu sursa deschisa (daca nu stiti ce inseamna software cu sursa deschisa, uitati-va pe wikipedia); Raspuns urgent; Vreau un dictionar care sa aiba destul de putine erori; funda! ))))))))))

Răspuns Câştigător
| DejaVuDoc a răspuns:

Un prieten mi-a spus ca este un dictionar pe bing bun, incearca acolo

8 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Eu sincer folosesc Google Translate ca un fel de reper, apoi incerc sa-mi dau seama ce spune, corectez 50-75% din text si gata, sau ii dau sa-m traduca cate 1-2 cuvinte pe care nu le stiu. nu exista un dictionar/translator fara erori, pentru ca o expresie anume in engleza are un anumit inteles, in Romana altul, si apar erori (ma rog, este doar un exemplu). Cand traduci 1-2 cuvinte ar trebui sa fie 100% exact (in Google Translate daca dai click pe un cuvant iti va da mai multe sensuri ale acelui cuvant).

Daca ar exista un translator on-line (sau off-line) care sa fie fara erori, translatorii n-ar mai avea nici un job atunci happy

| Chrysstian explică (pentru introduaicinumele):

Si eu la fel, incearca bing cum mi-au zis si ceilalti si nu te va dezamagii

| ChristianaAa a răspuns:

Www.hallo.ro nu m-a dezamagit niciodata. Traduce perfect si iti spune si ce proprietati are cuvantul (eu il folosesc pentru germana si iti spune de exemplu ce cazuri sau prepozitii cer anumite verbe) Funda? :D

| Chrysstian explică (pentru ChristianaAa):

Acest dictionar nu vad unde da traducerea; am dat propozitia in sine si mi-a dat chestii cu pronuntii etc, dar nu mia tradus-o

| ChristianaAa a răspuns (pentru Chrysstian):

Din experienta iti spun NU EXISTE DICTIONARE CARE SA TRADUCA PROPOZITII! Acest dictionar traduce doar cuvantul tongue Daca e vorba de limba germana sau engleza, pot fi eu dictionarul tau ambulant! big grin happy

| AmELiA100000 a răspuns:

Eu sincer folosesc google translate...

| Twilightthevampires a răspuns:

Pai dictionarele au greseli dar nu prea multe,
Dar cand vrei sa traduci, trebuie sa ai si putin habar de limba respectiva, sa fi nevoit sa folosesti dictionarul pentru cate un cuvant nu pentru o propozitie intreaga. Pentru o fraza eu zic sa te interesezi la vreun prieten care vorbeste limba respectiva binisor si sa iti traduca elwinking dictionarele online nu sunt facute sa iti traduca cate un text intreg, dar o faca ca e robot laughing orice limba are expresii ce nu le poate traduce dictionarelewinking
ele iti traduc in mare parte, tu trebuie sa corectezi cate cevawinking

| MariusCosmin14 a răspuns:

Iti recomand cu incredere http://www.bing.com/translator/?ref=TThis.Eu il folosesc pentru scoala si e extrem de bun. Sper sa iti fie de ajutor:D