Esti inca copil, pretuieste zilele in care mai poti fi alaturi de parinti...peste 3 ani pleci la facultate, apoi incepi munca...vei avea timp sa te distrezi cu asa zisii prieteni care au planuri.
Da-mi id tau sa vorbim daca nu ai ce sa faci eu sunt a 10-a . Dar lasand gluma la o parte, pentru roman, sa sarbatoresti inseamna sa te imbeti, sa te desfranezi, sa faci baeram, si alte lucruri, crede-ma, am si eu prieteni si ei imi zic sa merg la ei in apartament sa "petrecem", bautura prajituri de la magazin, si daca e putin scandal aia e. Mai bine stau in casa si ma uit la un serial bun.
Vizioneaza ceva filme> Filme care sunt pe placul tau, te tine in suspans si trece timpul mai repede.
Si eu sunt in aceeasi situatie... sper sa se rezolve in ultima clipa. Poti sa iti faci unghiile,te poti duce si tu unde merg prieteni tai, sau va duceti toti trei la un restaurant/bar, sau bubaiti petarde, beti ceva, va duceti intr-un club. Funda?
Ati putea ca pe ultima suta de metrii sa va duceti intr-un club, sau sa mergeti unul pe la altul.Ai putea vorbii cu ei sa stabiliti ceva...
Nu stiu sigur daca mai sunt garsoniere de inchiriat [doar pentru noaptea asta].Ai putea sa iti chemi rudele [verisori, matusi, unchi] sau sa te duci tu pe la ei.
Ai putea merge cu ai tai la prieteni de familie, care sa aiba copii de varsta ta.
Chiar nu mai am alte idei... voi revenii daca imi mai da ceva prin cap.BAFTA
Pai ai putea sa:
1.Sa cumparati artificii si sa le dati
2.Sa cumparati bautura, sa mancati, mai dansati etc
3.Va duceti la un concert, depinde unde stai in Bucuresti sunt foarte multe concerte in aer liber
Diseara e revelionul, trebuia sa te gandesti mai din timp unde sa il faci.
Aproape toate barurile/cluburile sunt rezervate deja.
Nu cred ca gasesti sa inchiriezi o noapte o garsoniera, nimeni nu isi da apartamentul pentru o noapte tocmai in seara de revelion in ideea ca va imbatati si faceti dezastru pentru 150 de ron.
Ce ramane? stai afara si dai artificii, sau te duci la un prieten/prietena acasa si iti faci de lucru(daca e si singura e mai bine).
Koko21 întreabă: