Sincer nu stiu ce ai vrut tu sa zici, dar zic ce am inteles: daca cineva primeste funda sa nu i se stearga raspunsul cu, care a castigat, si sa nu stearga intrebarea celui care a pus-o...normal ca nu e corect asa ceva, atata timp cat ala sa caznit sa raspunda, si normal si celui care a pus intrebarea, dc sa i-o stearga.acuma depinde si ce fel de intrebare
Da. Eu am inteles ce vrei sa spui. E corect, dar nu cred ca se vor lua masuri. De parca daca ai nu stiu cate funde primesti nu stiu ce premiu.Asta e...
@ steff, nu ma preocupa numarul fundelor altora, pentru ca nici nu imi pasa de ele. Eu dau raspunsul si gata. Ma refeream la faptul ca se primesc pe nedrept. Cum spune @woodenpints ar trebui scoase si sa ramana numai "rasplata" cu voturile acelea.
Da este buna idea ta numai ca ar trebui sa fie cineva non stop s averifice fiecare intrebare si raspunsul ei, funda?
Bună.
Ştiu, am înţeles, am văzut şi eu, la majoritatea, unii sunt fraieri.
Ştiu că nu-i corect, dar, nu utilizatorii TPU trebuie sa rezolve asta, ci TPU însuşi.
Până atunci, vom îmbătrâni.
Vom vedea, bafta!
Salut!
Nu.In schimb nu mi se pare "corect" ca pe tine sa te preocupe cate funde are alt utilizator.
Tin sa mentionez ca am fost serios in comentariul meu.
Pa pa si Bafta!
... Odata data o funda nu o mai poti sterge, doar daca intrebarea este reportata si stersa din baza de date.
Faza e ca nu prea am inteles bine ce ai spus, dar cred ca asra vroiai sa zici.
Sincer, nu prea am inteles, dar exista un fel de curent aici pe TPU.
Acel curent este " Cine raspunde primul primeste funda!".
Ei, nu prea sunt de acord cu "teoria" asta. De unde stie utilizatorul respectiv ca primul raspuns este mai corect, mai clar, mai bun decat ultimul raspuns. Ar trebui sa incetam cu intrebari de genul asta si sa fim observati ca niste oameni etici, cu minte.
Sa respectam ce trebuie respectat, nu sa fim primii la orice include prostia, incultura etc.
Sper ca din 2011 sa incetam cu acest subiect. Numai bine!
Nici mie nu mi se pare corect sa se dea funde pe degeaba. Fundele sunt pur si simplu rasplate pentru cei care au dat o mana de ajutor unui alt utilizator TPU pentru rezolvarea unei probleme. Asa ca eu cred ca ar trebui sa fie un fel de controlori care sa vada daca se mai pun astfel de intrebari (concursuri pentru funde) si sa stearga intrebarea cat si funda acordata pe gratis. Asa TPU si acordarea fundelor ar deveni mult mai corecte. Asta e parerea mea.