Buna nu cred ca te place, e cam nesimtit eu zic sa il ignori si daca iti mai face ceva sa-i dai nu numai o palma mai multe oricum faci ce crezi tu.
Mai bine intreab-o pe mama ta, de cand aveti internet astia de 11 ani cautati solutii numai online..Mai bine du-te la mama ta si ea va sti mai bine ce trebuie sa faci intr-o situatie de genul.
. Nu vrei să te lauzi, nu? Ce legătură are că ești frumoasă și cu băiatu ăsta? Asta e gen... What the hell.
Tu ai amestecat tot acolo... Ești frumușică, ai o colegă care e cam... și băiatu ăsta.
Fetițo, hotărește-te ce vrei să-ți răspundă lumea.
Te place in mod sigur, acum urata n-o sa mai aiba parte de sarutari si mangaieri la "pardon", vei beneficia din plin de toate astea din partea obraznicului, uff si mai scapi si de invidie pana o pune ochii pe vreo urata.
Woow.e cam o treaba serioasa.s-ar putea sa te placa, insa daca e asa pervers e cam urata treaba..lui s-ar putea sa-i placa de tine asa normal, sau s-ar putea sa-i placa altceva la tine..nu stiu parerea mea, daca te simti atrasa de el testeaza-l putin sa vezi ce vrea de fapt de la tine, si apoi mai vezi ce faci.
FUNDA?
Nu te supara dar cati ani ai? Oricum mie mi se pare ca te lasi dusa de val cam usor...Adica ce daca e "cool", asta nu inseamna ca trebuie sa il lasi sa te sarute, etc...Si nu, nu cred ca te place. Daca tot ai spus ca e cel mai "cool" eu cred ca vrea sa fii una din "cuceririle" lui.
Pa, pa!
Am spus fara jigniri si oricum mie nu imi place de el am pus o intrebare atat cand a mai venit la mine i-am dat o palma de nu a mai facut nimic ))
Logica ca da. Daca iti place tipul.baga-te cu el.ce mai stai? sa ti-l fure vreo zdreanta'? Bft :*:*:*
Daaa cum sa nu te placa? Place chiar m-ai multe din clasale place chiar pe toate.Astia care fac din astea ii clar k nu-s buni la casa omului.Ce crezi ca daca vei cu el no sa te insele sau nu o sa puna mana si pe fundul altor fete?
Clar nu! Tipul doar vrea sa ti-o traga in mufa daca tot ti'a dat si o palma peste fund! Cati ani aveti? 12 - 13? In cazul acela s-ar putea sa te si placa