| Dy.dY KandY a întrebat:

Buna TPUhappy. O intrebare...analizele de sange dor?:s fundita:*

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Inteapa putin dar nu ai de ce sa-ti faci griji. E o intepatura pe moment.Nu trebuie sa te temi. Bafta. fundita?happy

17 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Ustura foarte putin.

| madalinutza a răspuns:

Bunabig grin doare putin ca te intzeapa cu acul acelahee hee dar iti trece repede durereahappy

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Simti doar o intepatura. E ca si cum te-ai atinge cu o unghie. Dar bine cand iti baga acul tu ai impresia ca te doare foarte tare doar pentru ca te gandesti intruna la asta. Si mie mi se intampla acelasi lucru.Depinde foarte mult si de persoana care iti ia analizele. Dar tu nu trebuie sa te gandesti la asta. Trebuie sa te gandesti ca nu te doare, ca esti puternica si ca in cateva secunde totul se va termina. Mult succes!

| anamaria91 a răspuns:

Analiza in sine nu doare, dar pana iti ia sange inteapa un pic. Nu te speria ca mai rau iti faci. S-ar putea sa te simti ametita dupa ce iti ia sange, asa ca pune o ciocolata cu tine sa mananci imediat dupa.

| Deeanne a răspuns:

Dor putin da nu iti face griji nu e mare lucruhappy

| Scuturici a răspuns:

Sa stii ca nu dor mia i-mi place sa-mi fac analize laughinglaughing dar e ca o intepatura de tantar si s-ar putea sa nu oi simti fiindca iti pune o chestie la mana sa-ti amortesca si intr-o secunda gata...

| cristi 25 a răspuns:

Nu doare deloc, simpti o ciupitura de tantar si atat nimic mai mult.

| alexutzu00791 a răspuns:

Nu mai rau decat deflorareastraight face, nici o insulta dar mi se pare stupida intrebarea

| dnxbv a răspuns:

Analizele de sange nu dor. Recoltarea sangelui. ei bine, un pic

| Frumusete a răspuns:

Nu dor. Ca o intepatura de tantar. Ideea e sa nu te uiti la seringa, sa relaxezi mana si sa respiri usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dor, doar inteapa o secunda, dar ai grija ca dupa s-ar putea sa te ia cu lesin happy ia ceva de rontait cu tine neaparat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un spray, ca pentru dentist. daca e si un medic sau asistenta buna, chiar nu simti absolut nimic. mi-a fost f frica, dar nu am simtit nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trebuie sa-mi fac analize dar mie foarte frica! ajutati-ma va rog!

| scumpikxa a răspuns:

Nah! Adica... putin. Deci dor mai putin ca un vaccin dar mai mult decat daca isi freaca cineva unghia de mana ta usor.

| Allé_3818 a răspuns:

Umpic. o mica intepatura

| chocolatedream a răspuns:

Analizele de sange nu dor, dar ai impresia ca te doare ingrozitor
Secretul meu este sa strang pumnul si sa inchid ochi

| SuntProst a răspuns:

Nu. Nu dor analizele de sange doar trebuie sa stai putin timp sa-ti treaca dar sa respecti regurile doctorului care ti-a facut analiza! fundita