| gabi8florentina9 a întrebat:

O problema cu care se confrunta oricepersoana este plictiseala. Stiti e vacanta si sunt mai mult ca sigura ca voi fi plictisita de moarte.

1. In primul rand pentru ca am incercat sa citesc unul dintre cele 5 volume ale carti mele dar m-a plictisit atat de rau ca imi venea sa o arunc pe geam.

2. Doi, m-am saturat de scris, am scris la povesti si poezi de ma ia raul doar cand ma gandesc, si mi-a trecut cheful de ele.

3. Trei, nici animeuri- le nu ma mai incanta, nici cele noi nici cele deja vizionate.

4. Nu-mi mai place sa desenez, desenez cate ceva si arunc sau rup foaia.

5. Parinti nu ma mai lasa la calculator fiindca imi lacrimeaza ochi dupa cinci minute (asta o fac pe ascuns, dar nici ca stateam eu atat pe facebook sau mai stiu eu ce)

6. Toti prieteni mei locuiesc departe de mine, plus ca afara e o vreme de " ti-e mai mare dragul sa stai afara" -_-.

Aste fiind spuse voi ce faceti cand cunte-ti plictisiti si ce sfaturi imi dati mie.

Funda!

Multumesc anticipat!

(p.s. spuneti-mi ceva mai iesit din relief.)

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Pentru început, poţi pune mâna pe o carte de gramatică. O studiezi din temelii şi atunci vei putea spune că ai făcut ceva constructiv în timpul liber.

| Sn4k3 a răspuns:

Pai, in cazul tau nu prea ai multe de facut. fara pc, fara prieteni. Poti sa te uiti la niste filme, sa te apuci de un serial, sa iesi tu pe afara sa te plimbi, sa faci ce mai vrei tu si ce iti vine tie in minte. orice pentru ca acum e vacanta si acum ai timp sa faci ce vrei tu. Bafta si distractie placuta!

| maNumesc a răspuns:

Hmm...uite ceva ce poti face fara sa iti strici ochii si fara sa iesi afara din casa, ia-ti un instrument, intr-adevar e o investitie dar timul stand sa inveti la instrument nu e pierdut spre deosebire de atunci cand stai pe facebook si nu produci nimic laughing macar asa iti poti stresa parintii...ti-as recomanda o chitara e destul de usor sa inveti sa canti la chitara happy si e un instrument frumos big grin

| gabi8florentina9 explică (pentru maNumesc):

Am si orga si chitara, dar mersi oricum

| random4question a răspuns:

Invata o limba noua. Nu stii când iti va folosi :d