| SăcsyLlamă a întrebat:

o ultima intrebare.
Stiu ca va-ti saturat de intrebari de genu, dar verisorul meu are o problema.
El joaca Metin2United si are lv 95, otel+9 full bonusuri fara pietre si +3k hp; lant si cercei epici full bonusuri bune gen +2, 5 ca hp, demi-human etc. si semi-om+9 fara pietre cu bonusuri gen demi-human 15% critical 5% etc. Are P la aura si vartej, la restul M9. La puteri are VIT, STR si DEX full. Problema e ca el cu tot cu aura, nu ia dintr-un atac mai mult de 4k folosind de exemplu vartejul. Cum isi poate mari damage-ul?

Răspuns Câştigător
| DaVà a răspuns:

Poi in primul rand, joaca pe privat, are 95 si are doar un P! Hilar! Eu l; a lvl 73 pe ro aveam un P si un G2 iar cealalta magi M9.Ca sa isi merasca atacul trebuie sa isi faca magiile P, sa isi puna crtice pe arma, pietre+6 minim nu stiu cat este maxim pe acel sv, sa schimbe semi-omul ca este corp si e praf! Ar trebui sa isi ia o batalia+8 cu care dau si 7k la lvl 73! Aura e doar de forma ca nu te ajuta in dueluri, cei care chiar joaca metin2 stiu asta. Iar totusi voi nu stiti ca la razboinici cei Mental folosesc lanci mereu. iar cei corp sabii pentru atac si vitea de atac.Carpul se bazeaza pe atac in timp ce Mentalul pe aparare! Funda?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de si semi-om+9 fara pietre cu bonusuri gen demi-human 15% critical 5% etc, daca are Px la aura si vartej, la restul M9. La puteri degeaba are are VIT, STR si DEX-ul full daca oricum nu gaseste itemele la http://adf.ly/SnXp. Bafta si sa isi mareasca damageul mai repede!

| Blondaa a răspuns:

Din experienta mea nu poate. poate semi-omu' nu e de partea lui.thinking uneori trebuie sa te pui si de cealalta parte a peretelui. sfatuiestel sa isi ia alta arma sa ii puna patrunderi (mai ales) si ce mai vrea el.:* bafta sper ca team putut ajuta :*

| Manuelu123 a răspuns:

Sa isi faca P'urile si daca vrea sa nu ia bataie sa isi face din astea increade sword 15-20% bell 15-20, aparare 2 maini 15-20% si din astea funda?