Poi ce sa zis
Asta mi s-a intamplat si mie.
uite cum am rezolvat problema:
M.au sfatuit niste prietene foarte bune sa vb cu el deschis si sa. i spun ce simt. :X > si asa am faqut.
Mi.am luat inima in dinti si ia.am spus ca. l plac de mult timp dar nu am avut curaj sa. i spun pentru. ca atunci avea o prietena si nu am vrut sa. i stric relatia.
Dupa ce a auzit tot ce am avut eu de spus, Mi. a zis exact cu cuvintele astea: "Si eu te plac ." si m-a sarutat .
Dupa toata intamplarea asta am realizat ca Aparentele inseala.. eu credeam ca el nu s.ar uita niciodata la mine
Suntem si acum impreuna :X iar pe 12 Martie implinim 7 luni :X
Sfatul meu ar fi sa procedezi la fel ca mine nu ai nimic de pierdut .
Cauta sa-i fii in apropiere zilnic, zambeste-i, vorbeste cu el despre ce-i place. fa-l sa vrea sa petreceti timpul impreuna si va vedea cum esti.
Am trecut si eu printr-o astfel de situatie ...de mine s-a despartit un baiat pentru una grasa.si inca il mai plac ce sa zic... el s-a despartit de cea actuala iar acum parca ne place pe amandoua
tot ce trebuie sa faci e sa fii tu insati sa te comporti in asa fel incat sa isi dea seama ce are in fata ochilor lui... dar acum e vorba si de comportament.insa depinde si ce fel de fire este. daca ii plac fetele mai fitoase iar tu nu esti acel gen nu poti decat sa uiti de el sau sa ramai tu insati desi ti-as sugera sa devi distractiva sa distrezi mai pe toata lumea, sa fi mereu cu zambetul pe buze chiar daca ceva iti frange inima...asta ti-as sugera pentru ca unii baieti le lasa pe unele fete doar pentru altele mai fitoase mai cu capul pe sus desi ei nu realizeaza ce se afla in fata lor si de abia atunci isi va da seama ca cea mai distractiva va fi mai potrivita pentru el(fiindca e apropiata de firea lui). mie asa mi s-a intamplat si acum sincera sa fiu s-a despartit de ultima iubita fitoasa.
iti urez mult succes cu el :*:* iar daca ve-ti fi impreuna ai grija sa nu iti dea el papucii primul... daca vei observa in ultimul moment ca ar vrea sa se desparta fa-o tu prima ca sa nu suferi la fel de tare ca si cum el ar faceo
Pai in primul rand nul poti sili sa te placa. Dar pentru a vorbi mai mult cu el, inventeaza si tu orice scuza. Incearca sa fi draguta cu el, sa ii dai atentie, iar el va observa asta si probabil va aprecia.
Davyduchiha2001 întreabă: