| lSarcastiquel a întrebat:

pe 2 noiembrie(ziua mea) este halloweenul,mergem cu scoala la un restaurant unde vor fi concursuri,vom dansa,am fost si anul trecut si m-am facut vampirita nu cu pelerina m-am machiat cu negru colanti negri o bluza lunga gri cu negru si cizme mai lungi,anul acesta nu stiu cum sa ma imbrac deci cateva idei, multumesc.

Răspuns Câştigător
| ςгเรtเภยкค a răspuns:

Buna,da Halloweenul este pe 31 octombrie dar cred ca l-au pus pe 2 noiembrie sa nu cada miercuri ci vineri, anul acesta poti fi:
-vrajitoare(o palarie cu o rochie neagra machiaj )
-daca ai o prietena foarte buna va puteti costuma amandoua una inger si alta dracusor
-catwoman(femeia pisica) te imbraci in haine negre si mulate.ai putea sa iti iei colanti luciosi negrii, un top si niste pantofi cu toc preferabil de culoare neagra.
-zana(o rochie alba)
-tinker bell(o rochita verde)
-star rock(gen emo)
-pirat
-tiganca :))
http://www.mujer.ro/costume-de-halloween-2011,La multi ani!

10 răspunsuri:
| Lavinia218 a răspuns:

As spune mireasa horror. Imbracata in rochie de mireasa, cu machiaj negru la ochi si buze, cu parul tapat sa stea in sus.

| hunterpainting a răspuns:

Asistenta.

| Cosmin86 a răspuns:

Halloween = sarbatoare de 2 bani, importata de la americani, e stupid sa tii asa ceva

| Aneel a răspuns:

Fetiţă halloweenul este pe 31 octombrie in primul rand.winking

| AndreeaAndra a răspuns (pentru Aneel):

Da,pe 31 este...

| lSarcastiquel explică (pentru Aneel):

Noi il facem pe 2 noiembrie (vineri).

| DutzaDiia a răspuns:

1 la mana-Halloweenul este pe 31... Ok? Eu as zice sa te imbraci intr-un personaj din Monster High, Magician, Dracusor(sau inger), intr-un Clovn, Fantoma etc... Sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| lSarcastiquel explică (pentru DutzaDiia):

Noi il facem pe 2 noiembrie (vineri)

| Bumtzi a răspuns:

Nu ai specificat tocmai cati ani ai sa zicem ca aia din poza esti tu... Nu cred ca e ok sa apari la varta asta intr-o printesa :)) Deci eu m-am gandit asa: Daca esti mai rebela poti sa incerci o costumatie bazata pe culoarea negru: o pelerina lunga ca sa-ti ajunga pana jos, ca la mirese, o palarie gen http://www.google.ro/......tp?/imgres pe coloarea negru. In partea de jos o rochie lunga sau chiar blugi negrii. Iar in partea de sus as zice o camasa alba de preferat ca sa se distinga de celelalte. Ca incaltaminte poti purta ce vrei, de preferat pantofi cu toc de 7-8 cm, nu mai mult. Sa nu folosesti mult machiaj, iar daca folosesti, incearca culoarea negru, iar la oja poti folosii ori rosu ori negru.
Daca nu esti asa rebela poti incerca ceva gen pirat ( gasesti ceva poze pe net )...