| Karmesytta a întrebat:

pe la 4 m-am pus sa dorm si m-am trezit acum 20 de min. Vreau sa va intreb ce inseamna aceste viss:Am visat ca eram undeva la inaltime ca intr-un club cu colegii mei si am vrut sa trec pe partea cealalta a clublului si venea o suprafata mica care nu era delimitata si daca te uitai pe langa ea se vedea inaltime mare,puteai sa pici in gol,atunci m-a cuprins o frica si m-am pus jos si am inceput sa plang de frica si au venit niste colegi sa ma ajute m-au ajutat dupa aia am mers si am vazut iar inaltimea in jos si iar am inceput sa tremur si sa plang, iar colegii au zis ca nu ma mai ajuta, atunci mi-a trecut frica.Am mai visat ca am trecut pe o trecere de pietoni si pe sosea era o masina sub care se afla un om calcat si visam cum se chinuiau sa scoata omul de sub masina ca era calact pe cap si dupa l-am vazut pe acel om pe targa si ii se vedea creierul si atunci m-a cuprins o teama si am inceput sa plang si m-am trezit.Ce ar putea insemna?

Răspuns Câştigător
| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Dupa ce am citit eu semnificatia visului tau ar fi ca niste prieteni buni de-ai tai te vor lasa la greu si vei revedea o persoana draga tie, dar informatiile care ti le dau eu pot fi eronate. Aprofundeaza informatiile cautand pe internet "talmacirea viselor".

4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu inseamna nimic, visele sunt doar un produs al subconstientului tau. Fie ai vazut imaginile astea undeva (filme, reviste, internet), fie ai o imaginatie bogata si un pic morbida. Insa nu exista un dictionar al viselor care sa semnifice aceleasi lucruri pentru fiecare individ in parte. Daca te expui la astfel de imagini, incearca sa o lasi mai moale o perioada.

| JustUnNamed a răspuns:

Te uiti la filme horror, si te expun la niste imagini si scene care nu ar trebui sa apara in constientul tau, pentru simplul fapt ca nu e pregatit pentru asa ceva. Esti prea mica sau slaba pentru acele scene. De asta au filmele bulina cu varsta!winking

| Karmesytta explică (pentru JustUnNamed):

Nu m-am uitat la filme horror recent.

| VreauMiere a răspuns (pentru Karmesytta):

Chiar daca nu te-ai uitat recent, scenele alea ti-au ramas in minte.