Explică -i situația, fii sincer, dacă există sinceritate, înțelegere și respect în relația voastră cu siguranță va înțelege.
Distracție plăcută în vacanță, pa, pa!
Mersi! Ps: sunt fata [toti cei care au vrut sa ma ajute cred ca sunt baiat]-cel putin asta reiese din ce mi-au scrtis-m =]]
Ii spui ce sa intampat nu ii nimica grav. daca tot iti este prietena nu o sa se supere din atata, lamures-te situatie e probabil jenant dar nu poti sa eviti la nesfarsit ce s-a intamplat
Daca este o prietena ADEVARATA v-a intelege.Acesta poate fi si uh test de prietenie adevarata si de cat de stransa este.Deoarece a fost o discutie cu parintii ar trebui s ainteleaga si ea ca e ceva putin mai delicat.Totusi este vorba de familie care in 90% din cazuri este cea mai importanta. Sper sa te intelega prietena ta si ca ti-am fost de ajutor.:*
Explica-i situatia cu capul sus. Care e problema pana la urma, te simti prost?
Pur si simplu ii spui am avut o discutie cu parintii mei si nu am putut sa iti raspund la telefon, ii explici situatia daca iti este cu adevarat prietena va intelege...
Poi lao fata ii place sa nu fie mintita, iar tu ai face bine sa deschizi discutia despre ziua respectiva si sa-i spui ce s-a petrecut si ca iti pare foarte rau pentru ceea ce s-a intplat si daca te poate ierta ca nu se va mai intamplat. Eu iti urez SUCCES!
Stiu! Si eu sunt fata...nu stiu cum sa iti spun =]]] :]]