| Anonima2004 a întrebat:

peste 3 zile este ziua mea si mi-o fac la pizzerie cu niste colege si s-ar putea sa vina si crush-ul.
Cu ce as putea sa ma imbrac, cum sa-mi fac parul, ce activitati sa facem?
Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| Zorok a răspuns:

Depinde de ceea ce vrei sa faci acolo. Daca vrei sa-i atragi atentia, intindeti parul cu placa, nu te da cu mult machiaj, fii cat mai naturala si nu parea o galeata de vopsea.Incearca sa nu pari ultima pitipoanca cu fite de 2 lei in cap, crede-ma baietii urasc asta! Povesteste si cu colegele tale si nu le lasa de o parte pentru el. Sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Buna, ai putea sa îți faci parul coc dar unul foarte lejer, să te îmbraci cu un pulover ( dar trebuie să fie super wow) cu niște pantaloni negri mai strânși ( dar depinde puloverul ce culoare are) si încălțămintea să fie poate niste botine. Sper ca te-a ajutat ( nu mă descurc foarte mult la moda) si activitatea... Activități în care trebuie să vă întreceri ( o idee). Succes

| TomaFlorentina8050 a răspuns:

Îti faci parul bucle cu ondulatorul si te îmbraci cu o rochiță lejera. Depinde de cati ani faci. Te pot juca cărți, tomapant, fazan, adevăr sau provocare etc... Sper ca te-am ajutat. Fundă?

| MoiseAlessia a răspuns:

Fi tu insati unui baiat ii place sa fi tu insuti! Deoarece poti sa iti creezi tu un anumit fel de a fi ori nu esti tu fericta ori el nu e sau dca el e atunci cand va afla ca tu nu esti asa se rupe totu intre voi!