| NOsay a întrebat:

Peste cateva zile dau o petrecere in pijamale. Ce mancare, bauturi, muzica, filme, jocuri etc imi recomandati? funda.../?

Răspuns Câştigător
| Yoyolovesblue a răspuns:

Mancare : clar pizza, sucuri acidulate, inghetata ( comanzi tu ceva tasty;)! ); filme/ desene animate : incearca Mean Girls, Brothers Grimm ( este foarte tare, categorie aventura-thriller), Norbit, American Pie, Un cuplu mortal, HO-HO-HO, Amtiville( thriller), Big Momma' movies, etc; in loc sa va jucati puteti sa va faceti unghiile in culori ciudate si sa incercati diferite print-uri http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U, sa urmariri reviste, sa jucati adevar si provocare, sa mestecati biscuiti si sa vorbiti in acelasi timp ( e mai distractiv decat pare :)) ); in materie de muzica depinde de ce asculti tu dar nu trebuie sa lipseasca piesele : http://www.youtube.com/watch?v=mqWq_48LxWQ&ob=av2e, http://www.youtube.com/watch?v=k2ou24JfM7U etc. Sper sa.ti fie de folos!

5 răspunsuri:
| BubbleShoot a răspuns:

Pai smuglove struck
Mancare: nu nu stiu ce.biscuiti,ciocolata, sa va faceti ceva sendviciuri. popcorn laughing
Bauturi: sucuri si putina bere si voi fetele (sau daca esti su cu baieti laughing
muzica : cauta pe google.ro ( TOP 50 MELODII NOI ) si la 1 ii dai love struck iti da muzicaa noua :X:X
filme: nu stiu acum si nu am chef sa caut pe net. sorry dar cauta pe filme onn ca sa nu mai descarciwinkingbatting eyelashes
jocuri: adevar si provocare, carti,.nu ff multe jocuri stiu.mai cauta si tu pe nett
Fundaa?:X:X sper ca te-am ajutat si sper sa te distezi.Te puup! >big grinbig grin

| hudi a răspuns:

Cola fanta ceva mancate prajituri pizza jocuri alea clasice sticluta...

| alabala96 a răspuns:

FILME: Harry potter, twilight, she's the man, alliens in the attick, the hangover, Crazy,stupid,love, The art of getting by,The change-up,Bad teacher,Rio,Big mommas,Just go with it,Grown ups,The last song,Remember me,When in rome
Letters to Juliet,From prada to nada,How do you know,Take me home tonight,No strings attached, Love and other drugs,
Easy a,Valentines day,bedtime stories,Halloweentown,Monte carlo,Another Cinderella story,The smurfs,The haunted mansion,johnny english reborn,just like heaven, tomcats, Princess Protection Program,The Cheetah Girls,Camp Rock,High School Musical,Twitches, Wizards Of Waverly Place: The Movie, 17 again, jack and jill,mr deeds

MANCARE: chipsuri,sandwischuri, etc
BAUTURI: sucthinking
JOCURI: adevar sau provocare, twister, sau e jocl ala: va puneti in cerc, in mijloc multe sticlute cu oja de culori diferita, si fiecare pe rand invarte cate o sticluta.pe cine arata sticluta, trebuie sa se dea cu oja aceea pe o unghie.la sfarsit veti avea unghiile coloratelaughinge distractiv. sau pui in cateva castroane biscuiti macinati si ascunzi jeleuri in forma de viermi, va legati la ochi si trebuie sa ii pescuitilaughing sau tot ceva de genu, intr-un lighean apa, si mere si va legati la ochi si trebuie sa scoateti merelelaughing sau karaoke, sper ca te-am ajutathappy

| NOsay explică:

Mersi pentru raspunsuri, dar o bataie cu perne! MERGE?

| alabala96 a răspuns:

Sigurlaughing distractie placuta:*