| Patyi a întrebat:

Plec cu maşina în altă ţară. Ce să îmi iau pe drum să nu mă plictisesc? Ceva idei? Dau funda.

8 răspunsuri:
| BonCoeur a răspuns:

Mp3/mp4 eventual un telefon cu aplicatii/jocuri (Iphone sau Samsung galaxy s2, 3) un laptop eventual sau pur si simplu poti vorbi despre anumite subiecte in masina cu cine pleci (prieteni, colegi, parinti, frati, veri etc)

| Bєshka a răspuns:

Telefonul,laptopul si neaparat castile sa asculti muzica si asa o sa adormi si nu te mai plictisesti happy.

| mcandr3y a răspuns:

Perna, Carti, Reviste, Tableta cu Jocuri si Filme, Muuulta muzica!

| mynameismada a răspuns:

Buna! Pai..eu nu as pleca fara telefon, mp3, casti, un caiet(pentru desen, in caz ca iti place sa desenezi), un marker(ma mai desenez pe mana sa nu ma plictisesclaughing). Poti lua orice!
P.S:Sper ca te-am ajutat!

| xAkXsn a răspuns:

Un smartphone ar fi cel mai indicatlaughing...O tabla de Sah /Table laughing, un pachet de cartilaughing ( exersezi trucuri pe care le vezi pe smartphone laughing ) sau te joci cu cine mai stai in masina laughing..Mai dormi laughing. Oricum daca e drumu prea lung ai sa te plictisestihee hee garantezlaughing. Baftă!

| gicaputinica a răspuns:

Benzina. Altfel, te vei plictisi de moarte cand se va termina. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| KittyKa a răspuns:

Si eu o sa plec cu masina in alta tara peste cateva zile, 4000 de km, 3, 4 zile, o sa ma plictisesc enorm. Uite ce-mi iau eu:
-Calculatorul ( e un laptop mic ) cu filme, jocuri, si ce vreau eu sa mai fac pe calculator.
-Mp4, imi place sa ascult muzica, cu asta trece timpul mai repede.
-O perna speciala pentru gat, din aia care e proprie pentru gat ( daca nu ai, si una normala e buna ).
-Te poti juca " Fazan " cu parintii, e foarte distractiv, si nu implica decat vorbireabatting eyelashes
-Reviste, carti, desi eu nu prea cred ca o sa le citesc.
M-am gandit si la carti de joc, insa in masina, sa fim seriosi, nu merge sa joci carti. Dar ia-le daca vrei, te joci cand ajungi la destinatiewinking
Drum bun, bafta!winking