| rvdogaru a întrebat:

poimaine e ziua mea(sampania sus pentru minelaughing)asa deci intrebarea: ce cadouri imi pot lua prietenii mei?(nu telefoane din astea scumpe ca am si telefon in primul randlaughing)sunt baiat si o sa am 13 anilaughing

Răspuns Câştigător
| PrincessConsuela a răspuns:

Pai nu sunt eu tocmai experta, dar nu ar trebui sa fie o surpriza?laughing De fiecare data cand prietenii ma intreaba :"Auzi, dar tu ce vrei de ziua ta?" le spun sa imi ia ei ce vor, nu neaparat pentru ca nu stiu eu ce sa le zic sau ca mi se pare cam ciudat(parca as comanda de la ei cadoul respectiv) dar asta imi place cel mai mult la cadourile de la ei: nu sti la ce sa te asteptihappy
Mai bine lasa-i pe ei sa isi dea seama. Daca tot sunt prietenii tai ar trebui sa stie ce ti s-ar potriviwinking

7 răspunsuri:
| JaJe a răspuns:

Chiar daca nu aveai telefon "scump" chiar credeai ca-ti vor cumpara telefoane scumpe? ce pretentii mai au unii.

O sa-ti cumpere diverse lucruri, parfumuri, imbracaminte etc. fii sigur ca nimeni (in afara de parintii poate) nu o sa-ti faca un cadou care valoreaza mai mult de 100 lei.

| yumeee a răspuns:

Şi ce-ai de gând, să împarţi liste cu chestiile pe care le doreşti?

| Dragotta a răspuns:

Ce coincidenta si mie o sa fie ziua mea poimaine pe 13 februarie laughing) fac 14 ani

| minnieee a răspuns:

Pai, depinde de cati bani au.Iti pot lua haine, o bratara sau un lant de argint, un ceas, un joc pentru calculator(daca te joci), poti sa dea bani.Depinde si de imaginatia lor.
La multi ani pe poimaine.

| deese a răspuns:

Nu conteaza ce iti iau, conteaza gestul. La multi ani! happy

| DeEAஐ a răspuns:

Se vede ca ai 13 ani, ce intrebare e asta?

| Kanyee a răspuns:

Pai ei ar trebui sa stie ce-ti place. doar sunt prietenii tai, nu? La multi ani! happy