Pai vezi ca in dreapta ecranului este o panglica portocalie(sub forma de fundita), apasa pe ea si atunci dai funda
Pai in coltul drept [dreapta ta] din dreptul mesajului ai o funda cu numarul 1 si scrie sub ea raspunsul castigator
Funda se poate da unui singur raspuns. In dreptul fiecarui raspuns apare o fundita gri si scrie "alege raspunsul castigator", daca dai click pe ea se face portocalie si castigatorul primeste o fundita.
Vezi ca jos in partea dreapta sub sau deasupra raspunsului e o funda apesi clik pe ea si ok
Am uitat sa mentionez ca nu poti da decat o singura funda.
Asa ca fii atenta care raspuns te ajuta mai mult:*
Pai. raspunsul iti apare mai jos de intrebare si in dreptul lui apare o funda gri. Daca consideri ca raspunsul este cel mai folositor dintre toate poti apasa pe acea funda gri, apoi pe Ok pentru a confirma. Astfel funda devine portocalie, raspunsul iti apare mereu primul dupa intrebare si inseamna ca ai premiat cu funda raspunsul respectiv.
Intri in cont si dai la intrebarile mele.si la raspunsurile primite in dreapta ai o funda.si scrie "declara castigator". sa nu stiu cum scrie.si dai click pe aia la care raspuns iti place tie. daca tot te-am invatat. funda?
Buna:* Pai langa fiecare raspuns ai o medalie(funsitsa) sub acre scrie,, Declara raspunul castigator'' si dai pe ea si gata! Ai dat funda. bye:*
Langa raspunsurile primite este o fundita portocalie si sub ea scrie ''alege raspunsul castigator''
sper ca te-am ajutat!:X
Poti da doar o singura funda, nu 5
Daca chiar nu vezi unde scrie sa dai funda la intrebari (ridicool) atunci intra la intrebari frecvente.
Succes
Hmm nu poti sa dai decat o singura funda la o intrebare.in dreapta raspunsului scrie parca "desemneaza rasp castigator". dai click pe ea si gata :*
Cand iti scrie cineva si iti apare raspunsu in dreapta lui e o funda(panblica) si dai click pe ea funda?:X
Langa raspunsurile primite ai o fundita portocalie si sub ea scrie ''alege raspunsul castigator'' si dai click pe ala!
apropo, poti alege doar un raspuns castigator asa ca nu poti da 5 funda odata
sper ca ti-am fost de folos!
Davyduchiha2001 întreabă: