Buna! Daca ai un mp3 sau un telefon cu muzica care iti place ai putea sa-ti ei castile cu tine si sa asculti muzica, daca sti si iti place sa completezi integrame sau sudoku ai putea sa-ti cumperi o revista dinaceea...ai putea sati ei o revista fashion.gen bravo sau ce-ti place tie.sa poti citi lucruri care te-ar putea interesa... Daca ai jocuri pe telefon te-ai putea juca pe ele. Sper ca ti-am fost de folos! :* Fa-te bine!
Si fata mea a fost la spital doua saptamani.Pai avea la ea mobilul pe care se juca, avea cartile preferate pentru citit si vizita noastra.Stiu ca daca nu o sa ai parte de vizite va fi mult mai greu, a si inca a invatat sa croseteze si facea patratele din care va iesi o cuvertura de pat.Deja sunt gata 30 de patratele din 90 cite trebuie.
Sint sigura ca o sa-ti faci priteni in spital totul va fi ok, ai sa vezi ca vor trece repede zilele
Sa joci baschet ce ai putea face, esti in spital asa ca nu ai prea multe optiuni.Totusi o carte sa citesti ar fi cam singurul lucru pe care l-ai putea face sa treaca timpul.
Iti recomand un mp3, un telefon cu casti sau orice prin care sa iei legatura cu muzica, o sa vezi cum trece timpul Bafta la analize!
Asculta muzica! [ Radio, sau melodiile din telefon]
Citeste o carte...sau daca nu, o revista!
De exemplu : Bravo Girl, CoolGirl, Popcorn.etc!
Astfel, nu te vei plictisii.
Poti sa joci diferite jocuri din revista, ai o groaza de informatii despre vedete, moda, dragoste, baieti...tot ce vrei!
Reviste si mesaje cu amicii...si nu iti fa griji ca iti vei face prieteni si acolo... sper sa iti iasa analizele bune!
In general vorbesti cu colegii de salon, eu asa am facut, chiar daca au fost cu mult mai in varsta decat mine.
Hey. iti poti imrumuta un laptop de la un prieten sau poti asculta muzica pe telefon... poti juca carti cu colega de pat Funda?
Yurisa întreabă: