| GeOrGiAnA_7466 a întrebat:

. Buna TPU...Saptamana viitoare trebuie sa plec la spital la Bucuresti si ma voi interna.Stiti cat e de plictisitor in spital.Asa ca vreau niste idei cu ce as putea face in spital(stau doar 2-3 zile daca imi ies analizele bine, nu vreau carti, nu am laptop si nu sunt din Bucuresti, deci nu am pe nimeni acolo!). FUNDA:X

Răspuns Câştigător
| anirod a răspuns:

Buna! Daca ai un mp3 sau un telefon cu muzica care iti place ai putea sa-ti ei castile cu tine si sa asculti muzica, daca sti si iti place sa completezi integrame sau sudoku ai putea sa-ti cumperi o revista dinaceea...ai putea sati ei o revista fashion.gen bravo sau ce-ti place tie.sa poti citi lucruri care te-ar putea interesa... Daca ai jocuri pe telefon te-ai putea juca pe ele. Sper ca ti-am fost de folos!winking :* Fa-te bine!

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ia-ti radioul cu castile sa nu deranjezi pacientii.

| carminaburana43 a răspuns:

Si fata mea a fost la spital doua saptamani.Pai avea la ea mobilul pe care se juca, avea cartile preferate pentru citit si vizita noastra.Stiu ca daca nu o sa ai parte de vizite va fi mult mai greu, a si inca a invatat sa croseteze si facea patratele din care va iesi o cuvertura de pat.Deja sunt gata 30 de patratele din 90 cite trebuie.

| Céline7 a răspuns:

Sint sigura ca o sa-ti faci priteni in spital totul va fi ok, ai sa vezi ca vor trece repede zilele happy

| Damasc a răspuns:

Sa joci baschet raised eyebrows ce ai putea face, esti in spital asa ca nu ai prea multe optiuni.Totusi o carte sa citesti ar fi cam singurul lucru pe care l-ai putea face sa treaca timpul.

| Ruxuletz a răspuns:

Sa desenezi ceva/...sa te uiti pe reviste...asculti muzica pe telefon

| MarianFCD a răspuns:

Iti recomand un mp3, un telefon cu casti sau orice prin care sa iei legatura cu muzica, o sa vezi cum trece timpul happy Bafta la analize!

| chelie91ptm a răspuns:

Telefon, laptop daca ai e cel mai bun.

| Sweetstrawberry02 a răspuns:

Asculta muzica! [ Radio, sau melodiile din telefon]
Citeste o carte...sau daca nu, o revista!
De exemplu : Bravo Girl, CoolGirl, Popcorn.etc!
Astfel, nu te vei plictisii.
Poti sa joci diferite jocuri din revista, ai o groaza de informatii despre vedete, moda, dragoste, baieti...tot ce vrei!

| Dyanita a răspuns:

Un mp3 si asculti muzica

| AdaAndreeaAda a răspuns:

Reviste si mesaje cu amicii...si nu iti fa griji ca iti vei face prieteni si acolo... sper sa iti iasa analizele bune!

| chelstone a răspuns:

In general vorbesti cu colegii de salon, eu asa am facut, chiar daca au fost cu mult mai in varsta decat mine.

| BESTNICK a răspuns:

Vrei sa vin sa te vizitezwinking

| GeOrGiAnA_7466 explică:

.va multumesc tuturor pentru. idei, sfaturi si urari...>big grin

| djalex123 a răspuns:

Hey. iti poti imrumuta un laptop de la un prieten sau poti asculta muzica pe telefon... poti juca carti cu colega de patlaughing Funda?