Mai mult ca sigur a fost o farsă, iar faptul că ti-a cerut date personale ar trebui sa iti dea de gândit.
Daca era real, in primul rând nu avea vocea neclara si nu iti răspundea cu număr ascuns...
Eu una nu consider chestia asta ok. Daca nu te-ai inscris tu pe internet sau prin telefon nu cred ca te-ar fi contactat. In plus, in cazul unui concurs telefonic nu ai fi fost sunat cu nr. ascuns. Poate ma insel, dar cred ca ti s-a facut o farsa super proasta ori vei fi obligat sa platesti tableta. Sar sper ca totul sa fie de fapt in regula.
Eu cred ca este vorba de o farsa.
In primul rand, cand este vorba de astfel de concursuri numarul de telefon de pe care esti sunat nu este cu numar ascuns.
In al doilea rand, tabletele Apple nu se castiga atat de usor. De regula, astfel de concursuri te pun sa raspunzi la cateva intrebari, iar apoi te selecteaza prin tragere la sorti.
Data viitoare nu te mai grabi sa iti dai adresa si datele personale atat de repede. Castigurile mari nu se fac atat de usor.
Sper, totusi, sa ma insel eu si sa fi castigat tableta.
O sa astept poate chiar o sa primesc ceva. farsa poate o fi... dar daca era farsa eu zic ca punea niste intrebari tampite. imi aduc aminte ca a spus doamna din telefon ca este de la un radio dar nu mai stiu care.