| StewartCassie a întrebat:

Se apropie aniversarea tatalui meu si m-am gandit sa ii fac o surpriza. Vreau sa ii confectionez ceva, dar nu prea am vreo idee. Stiti voi ceva link-uri? Poate ceva din hartie...

Răspuns Câştigător
| MiSSyoUNow a răspuns:

Pai ii poti lua un lantisor, daca ai bani sa-i cumperi ceva, un set cadou. Daca vrei sa-i faci ceva ii poti face un obiect dragut care sa-l tina in masina sau la birou. Ai putea sa faci din carton un cerc cu o fata zambareata. Ai putea sa te inregistrezi pe tine cand ii spui te iubesc sau sa-i canti ceva si sa-i pui ca rington la telfon. Ai putea sa faci un colaj cu poze cu voi 2 sau cu voi 2 si familia ta. Ma mai gandesc si o sa-ti mai spun daca mai imi trece ceva prin minte.

| StewartCassie explică (pentru MiSSyoUNow):

Mi-ai dat o idee super.

7 răspunsuri:
| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Mai bine ar fi daca i-ai cumpara ceva.
De exemplu:

- un DVD cu filmul lui preferat.
- o agenda, care ii poate fi utila la serviciu, si astfel poti fi sigur ca nu va uita niciodata cine i-a daruit-o

carti
curea
obiecte vestimentare (camasa, pulover)
fular
manusi
cosmetice (parfum, apa de toaleta, aftershave)
aparat foto digital
album foto
rama foto
fotografie cu tine sau cu intreaga familie, inramata
telefon mobil
ceas de mana
sticla de vin vechi + accesorii (suport pentru sticla)
set accesorii pentru scris (pixuri, stilou)
cana personalizata
portofel
port carti de vizita
jocul preferat (sah)
colectie de CD-uri cu muzica preferata
breloc
pipa, bricheta personalizata sau un set similar
geanta diplomat
masa la restaurant pentru tatal si mama ta

Tu poti sa-i cumperi cadoul si poti face din hartie cutiuta unde vei pune cadoul:

http://www.youtube.com/watch?v=1LuB-7aJg3o&feature=related

| mayweather01 a răspuns:

laughing cadou facut de tine din hartie? mai bine ii cumperi ceva (nu tocmai scump) sa aiba aminttire nu hartiestraight face oricum gestul conteaza. (a fost doar o parerehappy

| FuryOfLight a răspuns:

Eu zic sa realizezi un colaj format din cele mai frumoase amintiri petrecute cu acesta/familiahappy