| Papusha1 a întrebat:

Se apropie noul an! Cu prilejul acestei sarbatori vreau sa va felicit:La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Cu prilejul acestei sarbatori, vreau sa-i cumpar un cadou sau o jucarie verisorului meu (are 4 luni). Nu vreau sa-i iau un sarpe, caci odata s-a speriat de culoarea verde.Ce fel de cadou sau jucarie pot sa-i iau? Ms anticipat, si sarbatori fericite!

8 răspunsuri:
| Udvarpatrick a răspuns:

Poti sa-i iei o carte cartonata pentru copiii, o zorgaitoare, sau ceva ce ai vazut cumva ca ii place.

| DakotaRoyse a răspuns:

Mulţam, la fel! happy
Eu ţi-aş sugera să cumperi un pluş drăguţ, un ursuleţ sau ceva. Pluşurile nu rănesc pe nimeni şi sunt pufoase big grin Nu cred că nu o să îi placă big grin

| Akid a răspuns:

La multi ani si tie! Si acum raspunsul la intrebare: ii poti lua un costum din acela de bebelus, jucarii la varsta asta ma indoiesc ca i-ar folosi. niste hainute ar fi ok.

| michelia a răspuns:

Sarpe? Ai ceva imaginatie happy

Ia-i ceva "gumos", chiar daca are deja o droaie. Va fi tentat inca sa bage in gura orice jucarie si o s-o roada( si acusi apar si dintii, pe astea le prefera)
Evita plusurile din acelasi motiv: o sa trebuiasca sa se uite permanent cineva la el sa nu inghita puful ala.

| Zatharra a răspuns:

I-ai o pufoşenie!happy

| Mwha a răspuns:

Ii poti lua o jucarie de plus : un iepuras, un ursulet... sau orice l-ar impresiona. Succes!

| ErrChan a răspuns:

Multumesc pentru urare, la fel si tie.
Poti sa ii iei o jucarie, gen un iepuras de plus, sau un ren(cum sunt sarbatorile).
Poate o cutie muzicala cu cantecele.
Atatea idei am in minte acum.
Sper ca ti-am fost de folos.
O zi placuta!

| onasis1961 a răspuns:

La 4 luni trebuie să iei ceva ce face zgomot sau ceva cu melodii frumoase.