Pai ai putea sa ii cumperi ceva electronic: un DvD Player, un mp3, un mp4, un laptop, un telefon cu touchscreen(recomand: HTC WildFire- e excelent calitativ si acum parca e la reducere din cate stiu- 700ron), o camera web, un aparat foto, o camera video...
Sau ai putea sa ii cumperi ceva de citit: carti ca: Micutele Mincinoase, Jurnalele Vampirilor etc, reviste(sunt la preturi ieftine si au cadouri destul de ok).
Depinde ce ii place:
-Ii place sa citeasca - o carte sau o revista ar fi un cadou ideal
-E mai rebela - un aparat electronic mentionat mai sus i-ar fi bun(in caz ca nu il are deja)
-E o fata obisnuita - recomand telefonul mentionat mai sus, Micutele Mincionase 1 si 2, o vizita la un cinematograf- vedeti un film 3D, mancati o inghetata, beti un suc, mancati o pizza, va plimbati prin magazine de haine...(eu asa am facut si a fost extrem de incantata prietena mea cam de aceeasi varsta sincer)
Sper sa te ajute in gasirea cadoului ideal!
Salut__intii de toate la multi ani! __pai ii poti cadona o bratara de aur /argint aici depinde si la ce suma__un telefon nou__o geanta__comanda ceva de la oriflame avon__cosmetica_un parfum de firma_sau poti sa incerci poate chiar ea iti zice ce isi doreste __numai bine sper ca ti-am fost de ajutor__pa pa :*:*:*
Un parfum, un lantisor, bratara, inel, o pereche de pantofi, o geanta, ceva haina pe care sti ca si-o doreste.Sau daca nu isi tine majoratul, ai putea sa ii organizezi o petrecere surpriza
Pai din moment ce sunteti surori si ea e destul de mare acum sugestia mea e sa-i dai ceva cu valoare sentimentala. spre axemplu inrameaza o poza cu voi amandoua sau si cu restul familiei... oricum ceva de genu
Salut intii de toate la multi ani surorii talle___pai eu ti-as sugera sai cumpari o geanta un telefon nou niste cosmetica de oriflame sau avon__poate o bratara de aur/argint depinde si ce suma ai tu__poti s-o intrebi pe ea si poate chiar ea iti poate sugera ceva__dar cred ca cel mai bine ceva cosmetica__si un sincer la multi ani aici depinde si ce persoana este ea__poate are vreun hobby atunci ii poti cumpara o carte sau ce prfera ea__sper ca ti-am fost de ajutor__pa pa si numai bine :*:*:*:*
Uite dupa ce ii place.daca un accesoriu,iau un lantisor sau niste cercei. Daca e tocilara, carti. Daca e in pas cu moda, haine de la mall.Totul depinde de caracterul ei si de cei place.
Daca ai bani poti sa ii iei un telefon nou. Daca nu poti sai faci cava manual de ex: o vaza din lut, sau inramezi o poza cu voi doi/doua, ii scrii ceva frumos ce sa tina minta. Crede-ma, va aprecia ceva manual, orice ii vei da va fi fericita si nu sa il uite.