| TakeItSlow a întrebat:

Buna TPU si La multi ani!
Sunt in Germania cu ai mei de 1 an si jumatate, ne'am mutat aici. Si imi place pot spune, ne descurcam toti cu limba, mi-am gasti si ceva prieteni, dar ma duce mintea doar acasa unde totul era altfel, mi'e dor si cateodata si plang in singuratatea mea, sunt disperat, as dori sfatul vostru ce as putea face, cum sa ma manifest intr'o asemenea situatie ..ai mei nu au de gand sa se intoarca inapoi, si nici eu nu pot face asta, avand doar 14 ani, va rog ajutati-ma, sa nu ajung sa fac ceva ce mai tarziu o sa regret.
Multumesc!

4 răspunsuri:
| o3oDYAo3o a răspuns:

Daca mai ti legatura cu prietenii tai din Romania vorbeste si tu pe Skipe cu ei, in caz ca nu poti face apeluri video, sa iti trimita poze... daca nu invatai pe prietenii tai din Germania despre Romania, spune-le lor cum era aici, ce iti placea si ce nu...mai vorbeste in romana pe messenger si alte chestii sper sa te ajute sfatul si crede-ma nu e nevoie sa apelezi la gesturi extreme, o sa te obisnuiesti tu happy

| TakeItSlow explică (pentru o3oDYAo3o):

Multumesc pentru sfat!, Da mai tin legatura cu absolut toti din Romania, doar ca ma simt singur pe aici si de asta spun.

| o3oDYAo3o a răspuns (pentru TakeItSlow):

Pai nu ii ai pe cei din Germania?

| TakeItSlow explică (pentru o3oDYAo3o):

Ba da, dar nu e acelasi lucru, pur si simplu sunt atasat de ei... sad