| Barbie331 a întrebat:

Buna TPU si tuturor. Sambata, 1 octombrie, este ziua mami mele. As vrea sa ii fac un cadou mai special. M-am gandit la niste flori so o cutie de bomboane. Prietene mea Irina, de la scoala, mi-a sugerat sa ii fac ceva facut de mine, adica un lucru facut de mana, Intelegeti voi. Inainte, stiam sa fac niste bratari din niste margelute dinacestea mici si faceam multe bratari. Problemae ca acum nu am mai facut si nu mai tin minte cum se fac. Puteti sa imi spuneti, de fapt sa imi dati site-ul sau un site pe care il stiti voi cu videoclipuri in care cineva arata cum se fac aceste bratari, sau daca stiti imi puteti scrie chiar voi, dar va rog cat mai usor posibil. Primul raspuns dupa care ma pot lua primeste imediat fndita, urgent, va rog!

Răspuns Câştigător
| chupachups1234 a răspuns:

Pai stiu ca nu prea se leaga strict de intrebarea ta, dar eu zic sa ii iei un buchet de flori, o cutie de bomboane si sa-i faci si o bratara daca reusesti sa afli cum se fac. happy Si zic eu sa ii iei o cutie de bomboane mai finuta asa nu ditamai.laughing

2 răspunsuri:
| Rapu a răspuns:

Am sa iti dau o sugestie... daca ai o poza cu tine si cu mama ta impreuna poti sa o scoti la imprimanta pe foaie foto si cumperi o rama de lemn. acest gest la mine a functionat, sau daca ai mai multi bani poti sa ii cumperi o geanta frumoasa sau o pereche de pantofi... totul depinde de gusturile mamei tale si de banii pe care ii aiwinking

| Barbie331 explică:

Va rog sa imi spuneti cum se fac, nu alte sugestii sau asa. Va rog sa imi raspundeti la intrebarea pusa. Nu strica daca stiti, ati uitat site-ul, si nu imi dati. Cautati putin, atat va cer, nu mult. Deci incoadata, cum se fac bratari din margelute mici?