Nu uita sa ma feliciti pentru ca implinesc un an in plus, cred ca m-am nascut mincinos.
Pui o bacnota sau un telefon ce nu iti trebuie lipit de beton cand trec oameni se uita la el si vrea sa il ea. Fundaaa
Draga Albinegru09, doresc sa te informez ca oameni nu vrea sa ia telefoane sau bancnote de pe jos. Este o idee lipsita de sens - si mai mult de atat, incorecta - ca oameni vrea sa ia un telefon sau o bancnota de pe jos. As sfatui-o pe AntoniaAndreea sa nu asculte de sfatul tau, daca as fi capacitatea de a face asta. Mai mult de atat, o noua descoperire facuta cu 2 luni in urma confirma ca oameni nu pot sa ea telefoane sau bancnote.
Te rog gandeste mai mult asupra ideilor de farse inainte sa le publici! Eventual cugeta si inainte sa scrii, daca nu consideri ca e prea multa bataie de cap. Daca insa opinia ta este ca e prea multa, presupun ca ne intelegem sa neintelegem.
Daca i-o fac unei babute sigur il ia, dar eu sunt tanara nu am nevoie de astfel de farse Multumesc oricum.
Ca bine zici. Baiatul a incercat si el sa ia o fundita, dar nu a reusit. Eu am spus,, super farse ' dar nimeni nu intelege. ce sa fac?
Ehh...Eu am vazut-o la televizor.Mi-am dat si eu cu parerea.Si am vazut ca a fost destul de buna Cei care au facut farsa au ras..In fine
Inteleg Eu cautam ceva mai original si in acelasi timp si comic.