1.Cabin Fever
2.The Grudge
3.The Rite
4.The Exorcism of emily rose
5.Jeepers Creepers
6. Pulse
7.The Texas Chainsaw Massacre
Sincer? The Woman in Black = o regie Wow, actori super buni, si poveste este atat de capivanta! Filmul asta e cu adevarat horror. Nu iti spun asta pentru fundita sau ceva, doar ca eu am avut cosmaruri 1 saptamana dupa ce l-am vazut. Iti garantez ca nu regreti daca te uiti la el.
Pai stiu eu cateva filme horror cum ar fi: casa de ceara,Chernobyl Diaries,The Devil Inside,The Darkest Hour, The Others, Orphan, Devil, Grindhouse eu zic ca ajunge atatea deocamdata. Funda?
Inceraca REC 3 Genesis (2012), The Ward (2010) si Casa de ceara ( foarte tare ) Dar nu uita ca partea horror incepe la mijloc, cam asa. :*
Păăi.Dacă vrei un film horror din ăla să nu mai ieşi din casă încă sunt şi eu în căutare, dar sunt bune şi ăstea. :]
1. Sinister.
2. Evil Dead.
3. The Woman in Black.
4. Drag me to Hell. ( sau ceva de genu')
5. Jason vs Freddy
6. Mama ( am auzit că-i destul de bun )
M-ai caută şi tu :] Funda?
1. The grudge
2. Thirteen Ghosts
3. Silence Hill.
4. The Ring
5. Saw
6. Mirrors.
Vreau sa specificca nu le-am pus sub forma de top.:* Le-am scris in ce ordine mi-au venit in cap. Sper sa-ti placa vreo unul. Vizionare plăcuta.:*
1)Wrong turn(1, 2,3, 4), 2)My Bloody Valentine 3D, 3)The Unborn, 4)The Loved Ones, 5)The Ruins, 6)The Mist, 7)Hostel(1, 2,3), 8)Cabin Fever, 9)Hatchet(1, 2), 10)Laid to Rest. Vizionare placuta!
A nightmare on Elm street.
13th friday.
Saw.
Texas chainsaw massacre.
Alien VS Predator.
Child's play 1, 2, 3.
Resident Evil Biohazard.
Sa ai o vizionare placuta... Funda?
Incearca:A nightmare on Elm street(Un cosmar pe strada Elm)Nu mai dormi cateva zile...Cel putin mie mi-a placut. Funda?
The amityville, the umborn,amusement, bloody mery, sinister, blood runs cold, husk, haunting of uinchest
Phantasmagoria întreabă: