| Miyukii a întrebat:

spunetiva parerea.Se va sfarsi lumea maine, poimaine sau de curand? Ce credeti, tampenie megatampenie, sau un mic strop de adevar?
P.S.Chiar daca spuneti da oricum n-avem ce sa facem!big grin
P.S.Cu cine ati vrea sa petreceti ultimele clipe? Va rog nu ma intrebati ca nu cred ca o sa va raspundbig grin
P. S. Daca nu v-am plictisit deja ce-ati vrea sa faceti?
P. S. Ce intrebare fara rost, nu?

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Tempenie,megatampenie,supermegatripluextra tampenie...
si da intrebare fara rost...

| ɹαℓυ a răspuns:

Eu cred ca treaba cu Sfarsitul lumii e o mega tampenie.Noi o sa mai traim pana cand va vrea Domnul de Sus.Nu trebuie sa credem in ce spune unul si altul.
In fine.sa-ti raspund si la celelalte intrebaritongueai daca ar fi(ceea ce nu imi vine sa cred) mi-as petrece ultima zi din viata impreuna cu familia, prietenii apropiati si iubitul.Nu m-ai plictisit, dar acum o sa ma uit putin la tv laughing.Nu as spune chiar fara rost!
*Numai bine si o seara placuta! happy

| iTami a răspuns:

Megatampenie.aia care conduc lumea zic asta ca sa le dea bani cica ca sa faca orice sa opreasca apocalipsa sau sa sperie si sa dea ortu' popii
ultimele clipe? cu prietenii desenele,familia,animalele
,bicicleta, cartile si lacrimile.
sau cu popa la spovedanie
nu mi se pare o intrebare fara rost, apropo

| YoLaurYo a răspuns:

Tampenie megatampenie ultraextratampenie. nu cred. Pai cu cei mai apropiate persoane. Sa ascult muzica. Si nu, nu e fara rost

| Alxx_5178 a răspuns:

Mai, eu unu nu cred in asa ceva, dc nu spune un mare preot, papa si zic doar la tv pentru rating, daca ar fi sa fie mi-as petrece-o facand sex... sau intre-un fel simtindu-ma bine.

| deeafrumusikcool a răspuns:

Nu crede in prostii!
asta e doar o minciuna

Întrebări similare