| LaraClarice a întrebat:

Stiti cumva cat costa sedinta de inot pentru adulti? (cu tot cu intrare)
Ochelarii si casca le imprumuti de acolo sau trebuie cumparate? In cat timp poti invata?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți faci abonament cu 12 ședințe și te costă undeva la 250 ron, ochelarii și casa le cumperi.
Pa, pa.

| Konata a răspuns:

1. Depinde de varsta pe care o ai si de nevoile tale dar sa spunem ca in jur de 50 de lei. Daca faci un curs vei plati lunar o suma.
2. Nu le poti imprumuta. Ori le ai deja si vii cu echipamentul tau, ori le cumperi daca nu le ai inca.
3. Depinde de vointa ta si modul tau de invatare. Poate dura de la cateva luni pana la cativa ani.Ma refer aici nu numai la inot normal. Depinde si de cunosctintele pe care le ai deja in domeniul inotului.

Succes!

| Hassel a răspuns:

Salut! Cursurile de înot se fac sub forma unui abonament la bazin. Nu costă foarte mult (eu, când aveam vreo 10 ani, am plătit un milion jumătate pentru vreo 10 şedinţe în care mă învăţa practic să înot şi încă vreo 3 şedinţe bonus). Cursurile pentru adulţi s-ar putea să fie puţin mai scumpe. Casca şi ochelarii sunt obiecte personale, ţi le procuri şi le ai până le rupi. Ochelarii-s mai importanţi (deşi merge şi fără, dacă nu eşti foarte sensibil la clor)...
Să înoţi poţi învăţa şi singur. Să înoţi corect, după un stil anume (gen bras sau fluture) poate dura vreo 3-4-5 şedinţe. Baftă!

| alexgaga123 a răspuns:

Vreo 150 lei cred