Eu am citit tocmai inversul intrebarii tale, pai dai click pe profilul respectivului si dai la " Despre " la " detalii ' despre el si vezi daca si-a pus acolo e-mailul lui, fiind id-ul lui gen ' tpu_2013@yahoo.com /tpu_2013@fabecook.com ' inseamna ca tpu_2013 e id-ul lui.
Intra pe site-ul asta http://www.imvisible.ro/, baga-i id-ul lui de messenger dai la search ( la lupa aia ) iti apare daca este online/offline si dupa dai pe iconita aceea la facebook
Pai eu vreau sa aflu id-ul
Eu am citit tocmai inversul intrebarii tale, pai dai click pe profilul respectivului si dai la " Despre " la " detalii ' despre el si vezi daca si-a pus acolo e-mailul lui, fiind id-ul lui gen ' tpu_2013@yahoo.com /tpu_2013@fabecook.com ' inseamna ca tpu_2013 e id-ul lui.
Cand ii vizitezi profilul, la bara de internet apare si o adresa de mail:de yahoo sau altele.Acolo va aparea e-mailul cu care s-a inregistrat pe facebook. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
Poti afla uitandi-te la pagina lui de profil de pe facebook la detaliile despre el/ea.
Și eu la fel, dar cum mă descurc pentru că nu o are afișată la profil, la capitolul "detalii despre..."?
Iuliana1811 întreabă:
CiprianDCY întreabă: