Ne-ar ajuta si o varsta... ca as putea sa mentionez kamasutra, sau skydivingu da daca aveti 12 ani, e putin pe langa. Ai putea sa ii inveti cum sa faca un homemade fleshlight...
Da, pot sa te ajut dar imi dai funda
nu e bine sa spui tuturor despre ceva unicat deoarece o sa te copieze dar poti spune cuiva in care ai incredere 100 %
Am observat ca esti aici pentru amuzament. De aceea ti-am si raspuns ironic. Pacat ca raspunsul tau a fost amuzant doar pentru tine, cred ca esti invatat cu situatiile in care esti singurul care rade. Te-am ajutat cu a mea companie? Hmm, in schimb tu... doar cu niste nervi in plus! Multumesc, de asemenea!
Iti dau funda, doar daca meriti. Si sa stii ca inca nu mi-ai raspuns la intrebare!
Aceeasi copilarie am avut-o si inca o am si eu. Sunt 2-3 jocuri care imi plac, in rest prefer sa imi petrec timpul in lumea reala si nu in cea virtuala. Oricum, consider ca mi-ai dat idei bune, o sa folosesc cu siguranta una din ele. Mersi frumos, Seby! Se pare ca nu ti-ai pierdut timpul, asa cum ai zis la inceput. Cand vrei, poti da si raspunsuri serioase.
Pune-ti intai la punct gramatica limbii romane si apoi apuca-te sa dai raspunsuri pe TPU! Observ ca ai ramas inca la nivelul de papusi Barbie!
*mai
Si ai facut si cacofonie. Meriti un os pentru asta! Arrivederci, draga mea!
Hmm, stai sa ma gandesc! Pentru ca raspunsul tau imi este inutil? Da, asta este motivul!
Ba da raspunsul este
nu e bine sa spui tuturor despre ceva unicat deoarece o sa te copieze dar poti spune cuiva in care ai incredere 100 %
E clar! N-ai inteles intrebarea! Chiar asta ne cerea profesoara! Sa spunem despe ceva unicat. Las-o balta acum. S-a incheiat demult anul scolar. :/
Acesta nu e un site pentru teme sau eseuri daca vrei sa intrebi asa ceva fă-ți cont pe BRAINLY!
Grozav! Raspunzi dupa 2 luni. Esti genial! Stii ce parere am despre raspunsul tau? Ai ghicit! Imi este inutil!