Te-ai putea uita la insula iubirii, toate sezoanele daca nu le-ai vazut. Sunt lectii de viata, vezi diferite caractere, cat pot sa minta sau sa se prefaca oamenii, cum se schimba unele persoane etc. Mi se pare destul de interesant.
Esti constienta ca toti cei de acolo sunt platiti sa faca ce fac acolo nu?
Sunt platiti pentru ceea ce fac, nu sa faca ce fac. Este o mare diferenta. Nu o plateste nimeni pe vreuna sa se imbete si sa vomite pe acolo, sa injure si sa se faca de ras. Fiecare isi arata adevaratul caracter. Cred ca stim cu totii ce inseamna o emisiune de genul la care te inscrii si respecti un contract si niste reguli. este cam obositor sa explici la toata lumea treaba asta de fiecare data. Nu este genul de emisiuni cu personaje fictive si, mi se pare normal ca emisiunea sa aiba un format al ei si sa nu faca fiecare chiar ce il taie capul. Contractul s-a facut undeva si public, deci il puteti vedea. Au date-uri la care sunt obligati sa mearga, concursuri la care sunt obligati sa participe, petreceri seara etc., pentru ca asa este formatul emisiunii. Dar sa cada in ispita nu le plateste nimeni. Doar ispitele isi iau partea daca reusesc.
Ce fel de emisiune ar fi fost daca nimeni nu cadea in ispita nu se imbata si nu facea show s-ar mai fi uitat cineva? Hai sa fim realisti un pic, acum fiecare e liber sa se uite la ce vrea, eu am discutat cu oameni care au fost la astfel de emisiuni si mi-au spus care e realitatea.
Si eu la fel, nu vorbesc din carti. Concurentii sunt alesi de catre psihologi, iar majoritatea au probleme in cuplu. Ori cei care au inselat de "n" ori pana acum, ori ori persoane care stau pentru bani etc etc. Normal ca daca alegeau cupluri bine sudate nu mai pica nimeni si nu se mai uita nimeni. Mi se pare destul de logic.
Eu am indrumat catre aceasta emisiune pentru ca este una la care nu te poti plictisi, comportamentul concurentilor este real si ai ce invata de la fiecare indiferent ca este bun sau rau.
Un serial care m-a fascinat chiar daca are doar doua sezoane e "Lie to me", de asemenea iti recomand si "Dexter " sau "Hannibal".
Davyduchiha2001 întreabă: