Uita-te la serialul ultimate survivor sau dual surviving si o sa gasesti o multime de casute pe care le poti face langa o padure de langa oras. La noi in SM este raul somes care traverseaza orasul si pe langa is multi copaci. Un coleg de al meu si-a facut acolo ceva casuta improvizata vazuta pe la TV . In copac este foarte greu sa faci (nu este asa usor cum arata la TV ) Mai bine faci ceva la sol . Bafta!
Ok In primul rand un NUC ar fi perfect. 2. Aproape de sol undeva pe doua crengi groase si tinere, verifici facd o crestatura cu cutitul in scoarta. 3. Nevoie de lemne. cui. parchet. geamuri. fierastrau. un tata. Alti doi adulti. sfoara. decoratiuni. o usa etc. multe cheltuieli. De improvizat, NU cred ca ai avea unde.
Sfat :CAsa va fi invadata de alti copii, Iarna va intra zapada, trebuie sa o izolezi, trebuie sa faci o scara ca sa te urci deci f multe dezavantaje
Sfat : Cerele parintilor tai, in caz ca ai 2 balcoane sa iei unul pentru tine goleste-l, pune un covoras poze, sezlong, o limonada, fa desene pe pereti si bucurate, nu e afara dar mi se pare mult mai tare!
Cel mai bine este sa intrebi un adult.Cu siguranta va stii cineva cum sa te ajute!
P.S : Ai spus ca la bloc sunt multe dezavantaje.Ei bine,da! Ai dreptate! Dar crede`ma si casuta din copac ar avea destule dezavantaje.
Oricum,eu iti urez succes,bafta, noroc!
Pa, pa!
Pai, cel mai rezistent copac in care se poate face o casa in copac este nucul.
Uite cum o faci ca sa nu consumi prea mult lemn alegeti din tot nucul un loc in care te simti cel mai bine si construieste o podea, un acoperis si daca vrei adauga si peretii dar la podea asigurate ca ai o gaura pe unde sa intri, iar daca vrei sa fie super du-te pe cea mai de sus creanga groasa si leaga un leagan si lasate in jos la inaltime. Poate parea periculos dar daca te tine creanga este foarte misto.
A inca ceva nucul trebuie sa aiba cel putin 4 metri.
DaciaRomania întreabă: