anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca e o intrebare cam ciudata dar as vrea sa-mi spuneti cum sa dezobisnuiesc un pisoi sa se mai suie pe masa.De fiecare data cand l-am gasit pe masa l-am batut rau cu vreo 3 palme dureroase dar el nu inceteaza.Se suie pe furis. Ce sa fac? Am incercat cu bataia dar nu are niciun rezultat

5 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Nu inveti pisica cu bataia. Incearca sa vezi ce cauta pe masa si pune-i la dispozitie, daca gaseste pe jos ce-i trebuie nu se mai suie pe masa.

| Spufulette a răspuns:

Dai in animale? Foarte urat din partea ta, gandeste-te ca eu as veni peste tine si daca te prind asezat la masa te bat rausadCa sa il dezobisnuiesti incearca sa il dai jos de pe masa sa il recompensezi...adica atunci cand il vezi pe masa ii dai jumate de biscuite, cand il vezi pe jos ca se abtine ii dai un biscuitelaughingincearca, nu sunt sigurhappy

| EmY_7441 a răspuns:

Nu sunt profesionist dar cred ca ar trebui sa pui ceva ce nu-i place pe masa poate ceva ce il supara
sper ca ti-am fost de ajutor daca da fundita pls

| Liuuu a răspuns:

Saracuuu pisoi...incearca sa il dresezi daca nu merge altfel, tine-l mai mult pe jos sau incearca sa ii cumperi un fel de cusca cu scarite vreo 80de lei una dar merita. Se va urcaaa, se va juca uitand de masa...

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Nu sunt atat de rea...L-am iertat de mai multe ori dar m-a enervat pentru ca sta cu mancare sub masa. Daca era un pisoi sa zici ca nu i-am dat sa manance saracu mai ziceam dar sta cu mancarea sub masa si se urca pe masa.