| karminuta a întrebat:

Buna TPU stiu niste copii care tot nu stiu ma lasa in pace de ex: mai vi afara, dar cand ma vad tot timpul eu fac ceva ca de ex: eu fac curat in bucatarie si ma intreaba: vi afara? (si ma vad in bucatarie) dar le-am spus sa ma lase in pace dar nu ma lasa si i-am spus si la mama lor ia certat dar tupaia iar nu mau lasat. Va rog am nevoie de ajutorul vostru! Dau fundita

Răspuns Câştigător
| Tsiitsix3 a răspuns:

Pai cand vin la tine si iti spun` Vii afara vii afara etc.happy u spune-le asa:Nu mai veniti acum ca am treaba.Daca nu ma lasatti si pe mine sa fac curat iar ma duc la mama voastraa si iar o sa va bata, sau daca nu le spun parintilor mei.Daca e spune-le ca iesii dupa ce faci curat sau ce faci acolo...daca nu te lasa pur su simplu te duci la mama lor si ii spui ca u faci curat si ei tot nu te lasa...ii spui ca iar au venit si te deranjeaza.Explica`le mamelor lor ca u ai iesi cu ei afara dar ai trebuie.Poate o sa inteleaga. Daca nu anuntai pe parintii tai. poate ei cand o sa ii vada o sa le spuna sa nu mai vina.pana la urma o sa inteleaga ca ai trebuie. Fundha `pls:X

6 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Nu ii baga in seama! Fa pe surda cand ei te striga si tu ai treaba.Tu vezi-ti de treaba ta, de programul tau, ca asta este mai important decat programul pe care vor sa ti-l faca altii. Cu timpul, vazand ca nu-i bagi in seama cand tu ai altceva de facut, or sa te lase in pace. Succes!

| Vögeln a răspuns:

Buna! Te inteleg perfect! Si eu am niste specimene de astea!at wits' end Sunt insuportabili! Zau!
Deci cunosc o fata cel putin care ma suna in fiecare zi, i-am spus sa ma lase in pac; e dar nu vrea. Cand o cauti-e afara; cand o strigi-e afara; cand o chemi- unde credeti ca e? afara!laughing Nu scrie; nu invata; nu doarme; mananca mult ce-i dreptlaughing
Imi pare bine ca am scapat de ea! Uite cum: II spuneam ca nu am timp sa ies, Cand ma suna dadeam pe silentios; cand ma chema, ii ziceam ca nu am timp si imi inchideam geamurile.
Deci singura metoda care sper-dar cred ca nu va merge un timp- este sa-i IgnorI.
pup! Sarbatori fericite! fundita?!hee hee

| SimonaSymo a răspuns:

Spunele ca nu esti de ei sau spune-le sa plece si sa nu se mai intoarca deeoarece tu esti o fata gospodina si alte deastea...succes.funda?

| PaulaGGiyongchy a răspuns:

Intai invata sa scrii corectlaughing

| yuyubarbie19 a răspuns:

Spunele, explica-le, sa-i sa inteleaga...Nu-i paca in seama (chiar daca te streseaza)Stai cu prieteni tai si incearca sa ii lesi putin in pace sa vedem ce fac dupa...Cel mai bine ar fi sa vb si cu parinti tai sa te sfatuiasca si ei. Funda te rog!

| vasy_9519 a răspuns:

Nu ii lua cu a nu baga in seama sau tot sa iti pierzi tm a le explica sau a tot para.bagale vreo 2/3 injuraturi si te lasa dupa aia.iti garantez eu