Http://www.tpu.ro/......ma-de-bac/ - ai voie să lucrezi începând cu vârsta de 16 ani; eu știam că poți și de la 15, dar cu acordul părinților și un număr stabilit de ore.
Poți să te angajezi la un restaurant ca ajutor de ospătar sau ajutor de barman, în perioada asta se caută personal în domeniu.
Ce v-a apucat pe toti cu lucrul? Credeti ca nu aveti timp in viata sa tot munciti? Distrati-va cat mai e timp! Lasati-i naibii de bani, tot la ei va sta capul! Bucura-te de viata, benytto, canta, danseaza, invata si laas lucrul dupa ce termini liceul.Tu nu vrei sa faci si o facultate?
La varsta de 16 ani nu poti lucra decat "la negru" adica sa vezi daca cineva construieste o casa te duci si ii zici ca vrei sa faci si tu sau sa ai grija de copii sau sa PUI BURTA PE CARTE SI SA INVETI, o sa ai timp in viata sa gasesti ceva de lucru, mai intai invata, fa o facultate de ce vrei tu si dupa o sa fie mai bine.
Salut!
Ai putea sa incerci sa te angajezi la o spalatorie auto.
Alta varianta ar fi, sa te plimbi prin magazinele " mari " ( cunoscute ) de la tine din oras ( Unicarm / Carrefour / Lidl / Germanos. ) si sa intrebi daca nu vor sa te angajeze sa imparti pliante / reclame... (de obicei se plateste 50 lei pe 4-6 ore. cam asa )
Alte idei nu-mi vin acum. Bafta!
Salut,doresti o schimbate financiara in viata ta? doresti sa devii independent financiar in doar cateva luni? vrei sa ajungi la salarul tau stand in fata calculatorului in putin timp? poti ajunge si la mii de euro, asta depinde de tine,! LIfe Care iti ofera sansa la o viata sanatoasa, si iti ofera o mica afacere a ta unde tu esti "seful" si castigi din munca ta si din munca altora! ai biorul tau virtual an recrutii tai si asa s.a.m.d...suna frumos? asa este, daca te intereseaza sau doresti detalii adauga-ma in lista ta de prieteni pe messenger:skaterboy_66 si te voi lua sub aripa te voi invata cum sa fac bani fara nici-un leu investit
Pai daca esti din sat du-te in vacanta la oameni mai batrani si intreabai daca nu vor sa ii ajuti la treburi desigur contra cost eu am strans intr-o luna 345 lei
ovidiu33b întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: