Nu te baga in seama sau te face sa crezi ca iti e prieten pana cand te distruge sau scanceste din dinti cand e in preajma ta si se uita cu invidie la tine sau se da mare cu lucruri pe care nu le are ca sa para si ea/el mare si tare ( ca sa te acapareze pe tine )
Bun venit pe T(oti) P(entru) U(nu). Dupa parerea mea, iti poti da seama din reactiile pe care le are, de exemplu simti ca se poarta mai necorespunzator cu tine.
Bine-ai venit! Cunoaste-ma:
Ciuda vine atunci cand exista dorinta de afirmare cu orice pret dar nu exista dicernamantul propriei valori.
Portretul robot al celui caruia ii este ciuda: par zburlit de nerabdare,frunte intunecata de discordie,sprancene imbinate de incruntare,ochi arzand de rautate,nas cu narile umflate de dispret,obraji palizi,gura inclestata,barbie indarjita,spate imobil,coate lipite de trup,gata sa tasneasca si sa te sugrume,degete tremuratoare,bine ascunse in pumni,stomac contractat,uscat de intrigi,picioare in ofensiva, fund manat de animozitate.Din cand in cand, pe nas ies flacari verzi.La o radiografie, ficatul se observa a avea ceea ce se cheama ridurile frustrarii.De unghii am zis? sunt fie foarte mici,mancate pana-n carne, fie lungi, incovoiate ca niste arme.Si...cel mai important: voce mieroasa,bine dozata,care incearca sa ascunda tot!
Ei, na, sigur ca am exagerat! dar nu-i departe adevarul de ceea ce am "desenat"
Cum mi-am dat seama ca ii este ciuda cuiva? Pai...nu mi-am dat seama, poate chiar n-a fost cazu` sa-i fie ciuda cuiva pe mine