| StewartCassie a întrebat:

Sunt putin confuza. Ma intelegeam pana ieri cam cu majoritatea copiilor de pe strada mea, atata fete cat si baieti. Mai mult ma intelegeam cu baietii pentru ca fetele sunt putin mai... diferite. Ieri cand am iesit pe strada, 2 amici de-ai mei stateau pe banca la un vecin. M-am indreptat spre ei, iar cand au vazut ca eu vin s-au ridicat de pe banca si au plecat. Eu le-am spus "Pe cand vin eu voi plecati?laughing". Unul din ei m-a chemat sa merg cu ei, dar dupa aceea se uita inapoi in fata, dupa la mine si dupa la celalalt amic si radea. M-am simtit cumva exclusa si evitata, nici nu am apucat sa ajung langa ei ca m-am hotarat sa-i parasesc. Nici nu m-am gandit ca pe cand voi ajunge langa casa mea, voi incepe sa plang. Seara au stat pe strada cu mai multi copii pe strada, dar nu am avut curajul sa merg acolo. Oare de ce am avut senzatia ca ma evita? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Iяiηα a răspuns:

Copiii sunt rai, in general.Fii atenta cu cine iti petreci timpul. Poate tu saraca n-ai nici-o vina, dar in general, din cauza invidiei se destrama multe prietenii.Si eu stau cu copiii pe strada si,intr-adevar, exista persoane cu care pur si simplu nu vorbesc, dar nu ca n-as vrea eu sa vb cu ei. Dupa mine, daca s-ar putea, m-as juca cu toti, dar unii sunt de nesuportat.Eu zic sa nu-i mai intrebi nimic pe cei doi care ti-au intors spatele si sa iesi cu restul prietenilor tai.Astfel vor vedea ca esti puternica sa ca nu depinzi in mod special de ei. Poate au fost prost dispusi in acea zi.Pana la urma tot ei vor veni la tine.Crede-ma,te inteleg.Esti o scumpa.Fii tare!kiss

| StewartCassie explică (pentru Iяiηα):

Multumesc pentru sfat, am aflat. Nu aveau nimic cu mine happy.

| Iяiηα a răspuns (pentru StewartCassie):

Cu placere >big grin

12 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Daca te simti exclusa, evitata, lasata pe dinafara gandeste-te ce i-a facut sa te evite. Analizeaza relatia de prietenie pe care o aveati, era una stransa? Daca da ai intrebari multe de pus tie, dac aun, asta este, poate aveau niste lucruri de povestit/lamurit doar ei.
Gandeste-te, poate ai spus tu cuiva despre cineva si nu er aun lucru bun, unul rautacios si poate de aceea, sau ati avut o pauza de comunicare, in care ai fost absenta fata de grup. Incearca sa socializezi mai mult si incearca sa pastrezi legatura cu ei.
Succes!

| FlyingSoul a răspuns:

Nu ma intelege gresit probabil ca vroia sa te evite dintr-un anumit motiv, nu o sa il dau pentru ca e posibil sa il intelegi gresit. Si nu te gandi ca de acum toti te vor evita. Continua sa iesi caci cu o floare nu se face primavara( sau s-ar potrivi mai bine cu o frunza ingalbenita nu se face toamna).

| StewartCassie explică (pentru FlyingSoul):

Nu ma voi supara daca imi spui motivul, sunt destul de confuza, nu vreau sa ma lasi si tu in ceata happy. Chiar vreau sa stiu un motiv pentru care crezi ca ei ma evita. Te rog.
Ai cuvantul meu ca nu ma voi supara!

| FlyingSoul a răspuns (pentru StewartCassie):

Un alt motiv in afara de acela pe care ti l-am trimis in PM: e posibil sa fi pierdut un pariu sau ceva asemanator.

L-am intrebat pe unul din ei, si mi-a spus ca nu sunt suparati pe mine, nu au nimic cu mine. happy Ma simt mai bine acum.

P.S-Multumesc pentru sfat happy
Am zis ca nu ma supar, si nu m-am suparatwinking
O zi frumoasa!

| FlyingSoul a răspuns (pentru StewartCassie):

Ma bucurhappy

| Iяiηα a răspuns (pentru StewartCassie):

Merci mult de tot pentru funda.Eram sigura ca lucrurile o sa se rezolve.thumbs up

| 404namenotfound a răspuns:

Probabil ai facut un gest nu prea frumos si i-a deranjat. Intreaba-i cu ce ai gresit ca sa poti sa iti indrepti greseala. Daca nu ai facut nimic si se comporta astfel, inseamna ca nu iti sunt amici.

| Exxtremus a răspuns:

Poate au ei un motiv, intreaba-i si o sa iti spunahappy Nu inteleg baietii istialaughing Of Of Of